Мъжът на Биляна Лазарова я тормозел психически

Биляна Лазарова, или още Биляниш, е модел, певица и майка. Преди няколко години печели в Тайланд приз за „Най-красива тийнейджърка в света“. Съвсем наскоро хубавицата подписа договор с музикална компания „Пайнер“ и стартира нов етап от живота си.

Майка е на момченце на половин година. С бащата на детето си Ангел Исакиев се разделиха малко след раждането на сина им. ММА боецът й бе поискал ръката, но изненадващо разтрогнаха годежа.

Досега Биляна деликатно премълчаваше темата, но ето че най-сетне си позволи да се разкрие пред медиите.

„Оказа се, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне заедно с мен покрай бебето, но не се случи. Това, че съм с него, ме тровеше и не можех да бъда абсолютно пълноценна за детето си“, разкрива Биляна в интервю за „България Днес“.

Тя със съжаление уточнява, че сама се грижи за сина си и не среща подкрепа от страна на бащата. ММА боецът виждал детето от време на време, което според нея е крайно недостатъчно.

По думите й именно той станал причина да се влоши здравословното й състояние. Тя страдаше от булимия, която успявала да овладее. За съжаление, мъжът до нея не осъзнавал проблема и не спирал да й повтаря колко е пълна, да й се подиграва.

„Постоянно ме потискаше на тази тема, налагаше тормоз над психиката ми. Уж с цел да ме мотивира, успя да влоши състоянието ми и това е една от причините да се разделя с него. Винаги не му беше достатъчно, искаше да съм в добра форма, подиграваше ми се, че не тренирам достатъчно“, откровена е Лазарова.

Тя се обръща към всички с нейния проблем, апелирайки да не си мълчат и да не изпитват срам.

 

 


image0 (9K)