Мъжки цветни маратонки – нестандартно модно решение

Замисляли ли сте се някога кой е Стан Смит и защо едни от най-популярните марки обувки носят неговото име? Обувките на Адидас Стан Смит придобиват култова репутация и бързо проникват в света на спорта и уличната мода. Ако все още се чудите дали да ги имате в гардероба си, ние ще ви помогнем да вземете правилното решение.

Цветните обувки, в които ще се влюбите.

Обувките на Адидас Стан Смит са именувани на известен американски тенисист и треньор Стенли Роджър „Стан“ Смит, който постига големи успехи през 60-те и 70-те години. Самият модел на обувките става известен благодарение на друг тенисист – Робърт Хайле.

Към днешна дата световноизвестната марка Адидас е решила да му придаде нов и модерен характер. Защо да изберем именно това предложение? Цветният модел на обувката се отличава с ефектен дизайн. Външността обикновено е изработена от гладка, бяла кожа. Имат приятна, богата на цветове, основа, нисък профил и гумена купола, син пач, който е изработен от велур и се намира на края на обувката, заедно с графиката на марката. За разлика от другите модели на обувките Адидас, този модел не с класическите три чертички, а с цветове, които се прегръщат един в друг. На езика на обувката често се появява и името на Стан Смит. Най-популярният цвят на модела е зелен, но на пазара има все по-нови варианти.

Адидас Стан Смит – култовият стилен елемент в мъжката мода

Ако цените комфорта, обувките на Адидас Стан Смит със сигурност ще ви харесат. На първо място можете да ги използвате като елемент към спортното ви облекло. Чудите се как да носите този модел на обувки с невероятна цветна палитра? Лесно е! Преди всичко идеално си подхожда с дрехи тип casual, например в съчетание с карирана риза и навити в краищата дънки. Също така могат да бъдат прекрасен аксесоар към изчистени панталони и риза. Ако обичате да съчетавате спортен стил с елегантен, тези скромни обувки допълват перфектно външния вид на стилния мъж. Сложете обувките на Адидас Стан Смит днес, за да се насладите на вечния комфорт. Предложението е идеално за ежедневно носене и приятни разходки.


image0 (9K)