Мъжете тръгнаха на война във „Фермата“

За съжаление най-вече на мъжете, участници в тазгодишния шести сезон на риалити предаването „Фермата“, играта тази седмица беше много кратка.

Възстановката всеки четвъртък на една игра от близкото и по-далечното минало изключително много радва фермерите, които с огромно удоволствие се впускат в забавлението, припомняйки си и своето детство.

Игрите на баба и дядо тази седмица ги върнаха към „Фунийките“ – една игра, която по времето на соца си беше чиста проба ужас за майките. Защото в крайна сметка имаше опасност, особено, ако на върха се сложи карфица или острият край се намаже няколко пъти с лак за нокти и се втвърди много. Поражения и то сериозни, не липсваха. Имаше случаи на попаднала в окото фунийка, която създаваше трайни и нежелани последствия.

Момчетата във Фермата полудяха от кеф, очите им светнаха, картини от отминали години на юношеската волност се заизреждаха. Още докато обявиха каква ще е играта вечерта, мъжете видимо се оживиха, сформираха се отборите, които тръгнаха на война. Наистина с много смях и тичане, но имаше стрелба, имаше и потриване на улучените като жилнати места по тялото, имаше и стратегия, като на магьосника Данчо, който в един момент сякаш изчезна като истински фокусник и се оказа качен на покрива.

Съвсем в познатия си стил, продуцентът Иван Христов коментира настроението на чичо Митко от играта така: Гледай ги мъжете, бе! И чичо Митко се превърна в едно малко шестаче с развят перчем, с малките си 6 пръстенца, стиснали тръбата за фунийки.

Това, че вероятно са помъдряли, че са наедряли, че през живота им са минали някакви катаклизми, изобщо не повлия на мъжете да се заиграят като едно време. За минути те се превърнаха отново в деца и поискаха просто да спечелят битката. Не им стигна с официалните отбори, в които имаше и жени. Продължиха след това. И никога няма да забравят, че повториха под звездите на Фермата своя въображаем детски свят.


image0 (9K)