Мъжете от тази зодия са повелители на парите, но… са влюбени в мама

Той е мълчалив, уклончив, обича да увърта… Няма да ви омае с приказки и не е развейпрах. Не очаквайте от него да разкрие сърцето и мислите си още при първата ви среща. Ракът е недоверчив по природа и пази тайни дори от най-добрите си приятели.

[ad id=“218548″]

Трябва ви време и огромно търпение, за да се доближите до мъжа Рак. Ако той е настроен защитно и заядливо, има опасност желанието ви за близост да се изпари яко дим, но въпреки това не се отказвайте толкова лесно. Колкото и непостоянен да ви се струва Ракът на моменти, ако пожелае, той може да бъде изключително предан и сантиментален.

[ad id=“218548″]
Киселата му гримаса изненадващо се сменя с любезна усмивка.
От недоволен и груб той става внимателен и отзивчив. Способен е така да ви разчувства когато е тъжен и умислен, че ви се приисква да го прегърнете и утешите. Хората изпитват уважение и страхопочитание пред неговия пъргав интуитивен ум. Предпазливостта му ги смайва, а песимизмът му ги подтиска. Без съмнение Ракът е романтична натура, но съчетава това с пресметливост и практичност. Опитайте се да го разберете. При него не става дума за някакви коренни душевни промени, а просто за честа смяна на прословутите му  „лунни настроения“.

[ad id=“218548″]
Когато е в подобно настроение, както и в периодите между тях, мъжът Рак остава винаги верен на себе си. Характерът му си остава същият, въпреки че изразът на лицето му се мени толкова често. Не бива да забравяте обаче, че макар Ракът да е груб и резервиран, при него това е само външна защитна обвивка. Сърцето му си остава меко, сантиментално и лесно уязвимо. Почувства ли се засегнат, той се оттегля в удобната си раковина и за няколко кратки мига успява да се отърси от неприятните усещания.

[ad id=“218548″]

Скрие ли се, вие бързате да се предадете, мислейки си, че това всъщност е един истински райе. Но щом той подаде мустаци навън, изкушението да го доближите отново е голямо. Ракът реагира по цялата скала на термометъра. И често се чудите дали да се държите хладно с него или сърдечно да разтворите обятия. Той ви дарява с най-ледения поглед на света, а миг след това ви обсипва с любов и внимание. Държи се отвратително, когато изпитва страх от загуба на нещо или някого. Затова често го успокоявайте, че принадлежите единствено нему.

[ad id=“218548″]

Думите ви ще звучат ката музика в ушите му. Бъдете подготвена, че точно по средата на някоя нежна сцена в пълнолунна нощ на него ще му хрумне да ви рецитира любимото си стихотворение. Облегнете се на рамото му и затворете очи. Не очаквайте обаче някоя пламенна ода или прекрасна тиха лирика, а по-скоро нещо от рода на:

„Пих цяла нощ, пих до насита.

На сутринта издухах нос,

потропах с крак –

ще пия пак, защото съм юнак!“

Подобно нещо лесно би могло да попари и най-пламенните чувства, но вие знаете, че пълнолунието влияе странно върху рачешката душевност, затова бързо му прощавате.

източник: „Жената днес„


image0 (9K)