Музикални новини: Новият албум на Rammstein вероятно ще се появи през април

Новият албум на Rammstein вероятно ще се появи през април

Германската индъстриъл метъл банда Rammstein планира да издаде новия си студиен албум през април. Наследникът на „Liebe Ist Für Alle Da“ от 2009-а се смесва в студио в Лос Анджелис, а Rammstein работят в тази фаза на продукцията с американския продуцент Рич Кости. Той е известен със сътрудничеството си с групи като Muse, Rage Against the Machine и много други.

Последните новини около създаването на албума сподели китаристът Ричард Круспе. Той уточни, че процесът е много бавен, защото всички членове на бандата имат свое мнение, както и звукоинженерът и продуцентът. „В края на краищата, мисля, че албумът ще достигне един потенциал, какъвто Rammstein досега не са достигали“, каза още Круспе.

Стинг с концерт в София на първи юни
Британската звезда Стинг ще направи концерт в зала „Арена Армеец“ в София на първи юни. Шоуто ще е част от новото му европейско турне, съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис“.

Настоящата обиколка носи името „My Songs“. В нея музикантът изпълнява някои от своите най-обичани песни като „Englishman In New York“, „Fields Of Gold“, „Shape Of My Heart“, „Every Breath You Take“, „Roxanne“ и „Message In A Bottle“.

Стинг се завръща в България след като през 2017 и 2018 направи три концерта в „Арена Армеец“ и Античния театър в Пловдив. В София той беше придружен от сина си Джо Съмнър, а в Пловдив – от реге звездата Шаги, с когото издадоха съвместния албум 44/876, спечелил награда „Грами“ за най-добър реге албум.

Билетите влизат в продажба от 10 ч. на осемнайсети декември и ще се предлагат онлайн в мрежата на „Евентим“ на цени между 60 и 140 лв.

In Flames издават албума „I, The Mask“ на първи март
Шведската метъл банда In Flames обяви тринайсетия си студиен албум „I, The Mask“. Групата показа обложката към диска (изображението към новината), сподели и списъка с песни (можете да го видите по-долу).

In Flames представиха и две от новите си песни – „(This Is Our) House“ и „I Am Above“.

„I, The Mask“, в чието създаване са привлечени Хауърд Бенсън, Крис Лорд-Алдж и Тед Йенсен, излиза на първи март.

Ето и песните в албума „I, The Mask“: 01. Voices, 02. I, The Mask, 03. Call My Name, 04. I Am Above, 05. Follow Me, 06. (This is Our) House, 07. We Will Remember, 08. In This Life, 09. Burn, 10. Deep Inside, 11. All The Pain, 12. Stay With Me

MARDUK и VALKYRJA ще направят концерт в България на двайсет и първи април
MARDUK и VALKYRJA ще направят концерт в България на двайсет и първи април. Това съобщиха организаторите от ТАНГРА МЕГА РОК.

Концертът ще се състои на 21 април в клуб *MIXTAPE 5* в София и е част от третата европейска кампания на знаменитата шведска есктремна формация по повод избухналия през изминалото лято неин забележителен нов студиен албум –„VICTORIA“.

Редом с MARDUK, като преки съучастници в концерта ще участват други шведски слуги на мрака – VALKYRJA, както и още две подгряващи групи, чиито имена ще бъдат обявени скоро.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 10:00 сутринта днес – 18 декември. Това ще бъде и четвъртото шоу от цикъла 13 години радио ТАНГРА МЕГА РОК – ето и целия концертен план за 2019-а:

23 януари – AMORPHIS + SOILWORK + Jinjer + Nailed To Obscurity в зала ‘Универсиада’;
12 март – RIVERSIDE в клуб ‘City Stage’;
22 март – VIVALDI METAL PROJECT в *MIXTAPE 5*;
21 април – MARDUK + VALKYRJA в *MIXTAPE 5*;

А след това и: 03 юли – DREAM THEATER в Зала 1 на НДК.

Том Джоунс се завръща в България. Той ще направи концерт в Пловдив на 24-и юни
Легендарният Том Джоунс ще направи концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 г., съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайзис“.

Последната среща на 78-годишният уелсец с българската публика беше през 2013 г., когато той пя в зала 1 на НДК.

Почитателите на Том Джоунс отново ще могат да чуят някои от най-големите му хитове. Сред тях са Delilah, Mama Told Me Not to Come, Sexbomb и She’s a Lady. Том Джоунс ще представи и на най-доброто от последните му албуми „Spirit In The Room“ и „Praise & Blame“.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Евентим и са ограничени до 3 000 броя заради капацитета на Античния театър. Цената е между 80 и 170 лв.

Още много и интересни новини, четете www.zrock.bg


image0 (9K)