Мрежата прегря! Какво ли ще каже Шарапова на Гришо?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира успешно на Australian Open, елиминирайки аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро. Но в случая не става дума за професионалното му представяне. Силно впечатление направи облеклото на първата ни ракета, заради което мрежата прегря от подигравки.

Снимки на Гришо, облечен в странен анцуг, се разпространяват с бясно темпо.

Димитров излезе на корта за мача с Лондеро, с екип на „Найк“, който втрещи всички.

Дори на профила на Australian Open в „Туитър“ публикуваха снимка с въпрос към феновете: „Забелязали ли сте други модни изяви в ден 1?“. Това отприщи вълна от забавни коментари.

Критиките са насочени главно към производителя и спонсор на нашия тенисист – „Найк“, но в случая няма как и Гришо да не го отнесе.

Феновете на българина се чудят как ли бившата му изгора Мария Шарапова ще реагира. Припомняме, че преди дни Маша и Григор имаха любопитна засечка на корта, говорейки си пред телевизионната камера. Тогава българинът беше критикуван от рускинята относно жълтите му шорти „Найк“.

Впечатлена от облеклото на Григор в днешната му среща с Лондеро остана дори една от най-добрите в дамския тенис Дона Векич, която коментира с емотиконче с криещо лицето си човече.


image0 (9K)