Мрежата около Сюрея в „Завинаги“ се заплита и я стяга до задушаване

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ опасна мрежа се заплита и стяга в конците си Сюрея още повече. Отношенията ѝ с Фарук са на косъм да се скъсат окончателно.

След провалената сватба заради опита за самоубийство на Йомер, цялото семейство Боран е с изтънели нерви.

Лелята провокира Сурея да спечели съпруга си отново, но да бъде весела и лъчезарна като птичка, тя обаче предприема съвсем друга стъпка. Младата жена хуква към офиса на фирмата, за да говори очи в очи с Фарук. За нейно огромно съжаление там я очаква неприятна изненада. Фарук отказва всякакъв контакт с нея освен репликата, която направо я застрелва: Явно сме избързали с женитбата, тъй като не сме се опознали добре…

Сюрея е много огорчена и разстроена, затова търси приятелката си Дилара, с която сядат в едно заведение. Спомняте си вероятно, че момичето се запозна с Адем, който учудващо се появява навсякъде, както се случва и този път. Той е омаял с предложения Дилара и вече е на масата с двете млади жени. Но неговите планове са съвсем други. На съседна маса стои нает от него фотограф, който тайно снима как Сюрея пие алкохол в тяхната компания.

Есма се обажда на Фарук, че жена му не е дошла на вечеря и я няма в къщата. Той полудява и звъни на съпругата си, която умишлено не вдига телефона. Дилара го съжалява и му изпраща СМС с мястото, където са и го кани при тях.

През това време Адем им пуска обещанието, че ще финансира музикалното им училище, което е отдавнашна мечта и за двете.

Фарук влиза в бара с гръм и мълнии и веднага се спречкват със Сюрея. Той се опитва да я изведе, но тя се съпротивлява. Все пак успява да я изведе навън, макар и насила. Но пред заведението ги очаква нова неприятна изненада от човек на Адем, който уж се втурва да защити Сюрея от нападателния кавалер, но Фарук го удря силно, сякаш обладан от хиляди дяволи.

Целият този екшън е заснет от фотографа и заедно с останалите снимки са предадени на Есма султан под претекст само да я предупреди за станалото.

Какво още ще се случи между Фарук и Сурея, накъде отиват отношенията на Фикрет с Ипек и как ще понесе всичко това властната свекърва, гледайте епизода довечера от 20 по бТВ.

 


image0 (9K)