Моята Коледа – моята малка зелена стъпка – жест към пострадалите диви животни в Спасителния център

„Моята Коледа-моята малка зелена стъпка“ е част от кампанията на Зелени Балкани – „Малки зелени стъпки“, целяща да провокира все повече хора да се включват в природозащитни инициативи.

Спасителният център за диви животни стартира празнична инициатива – „Моята Коледа-моята малка зелена стъпка“. Ето и предложението на екипа:

„Направете една малка зелена стъпка, коледен жест към пострадалите диви животни – станете дарител на Спасителния център. И понеже е Коледа, а на Коледа се правят подаръци, ние също няма да изневерим на традицията. За всеки дарени 10 лева, ние подаряваме платнена торбичка, която да побере всички покупки за празничната ви трапеза, замествайки досадните найлонови пликове. Така вашите малки зелени стъпки ще станат две.

А в стила на познат литературен герой, „Колкото повече, толкова повече”, можете да дарите повече и да получите повече платнени торбички. Така имате възможност да зарадвате приятели и колеги с подарък в „Еко стил”, помагайки им на свой ред да направят своите малки зелени стъпки. И ето, че вече уверено крачите по трудния, но вълнуващ път на природозащитника. А за доказателство ще ви послужи специалната грамота, напечатана върху рециклирана хартия.

Побързайте, Коледата наближава! Отпразнувайте я и посрещнете Нова година „На зелено”!

Прилагаме ДОГОВОР ЗА ДАРЕНИЕ, който всеки един дарител следва да изтегли, попълни и изпрати на [email protected] заедно с телефон за връзка с куриера.

За повече информация:
Христина Клисурова – връзки с обществеността, Спасителен център за диви животни
СНЦ „Зелени Балкани – Стара Загора“
Тел. 0886570053, e-mail: [email protected]


image0 (9K)