Мощни съставки, които чистят паразитите в тялото и топят мазнините

Всички паразити ползват човешкото тяло като хазяин, плащайки единствено с причинени нерви и дискомфорт.

Малките гадинки приемат и ползват хранителните вещества на организма-гостоприемник и по този начин му вредят бавно и коварно.
[ad id=“225664″]
Паразитите имат различни форми и имена – острици, хелминти, глисти, аскариди и др. и биха могли да виреят в целия организъм. Те живеят най-често в човешките черва. Едно е ясно, паразитите са нежелани гости в тялото ни.

С години може да имаме паразити, но да не ги усещаме. Сериозни здравословни проблеми и главоболия могат да ни причинят малките коварни организми. Ето защо Ви предлагаме лесен и природен начин, с който ще се избавим от тях.
Знаете ли, че всички паразити обичат сладкото и живеят комфортно в сладка среда и във всичко, което се трансформира в захарна среда. Ако имате паразити в червата, значи е налице натрупване на захар, т.е. поддържате сладка чревна среда.

[ad id=“263680″]

След като ядете много сладки неща, създавате условия за натрупване на излишна слуз в тялото. Точно тази среда е отлична за развитието на гъбички и бактерии и за тяхното размножаване.
Най-добрият метод да изхвърлите паразитите от тялото си и да ги оставите да гладуват, е да премахнете сладките и зърнените храни от Вашия хранителен режим. След като се отървете от паразитите, Вие ще бъдете изумени колко много енергия ще имате!

[ad id=“236993″]
Ето една рецепта, която ще ви помогне бързо и лесно да премахнете малките гадинки от червата: Всичко, което Ви трябва е:

100 гр ленено семе

10 гр сушен карамфил

Смелете в мелничка тези две мощни природни съставки до получаването на прахообразна смес.
Приемайте 2 супени лъжици всяка сутрин в продължение на 3 дни. Може да преглъщате с топла филтрирана вода или просто добавете количеството към Вашата закуска.

[ad id=“236999″]

След 3 дни направете 3-дневно прекъсване и повторете отново три дни с тази природна смес. Продължете този процес в същия порядък – 3:3 в продължение на един месец. Повтаряйте прочистващата процедура 3-4 пъти в годината.
Гарантирани резултати за изчистване на паразитите от тялото и още нещо – тази комбинация помага да стопите излишните мазнини в тялото.

Опитайте!
Източник:БЛИЦ


image0 (9K)