Мощен скандал между Фънки и Азис заради имитацията на Рафи

В снощния лайф от деветия сезон на забавното шоу за имитации „Като две капки вода“, скандалният музикант Димитър Ковачев -Фънки, отново не сдържа нервите си и спретна поредна кавга.

Азис обвини Фънки в изключително грубо и нетактично отношение, след като Рафи влезе в кожата на краля на поп фолка и изпя неговата песен „Сен Тропе“. След изпълнението на дребничкия арменец, който е ясно, че няма как да стане огромен като Васко, но пък гримьорите бяха направили всичко, което са могли за визията му, Фънки стана от масата на журито и излезе, отказвайки да коментира гледката с думите:

„Аз ще отида да пийна водичка, за да не отворя устичка“.

Когато камерите го показаха зад кулисите, той заяви: „Това беше тотална идиотщина, ужасяващо. Не знам какво да кажа просто. Особено този текст – иде ми да се гръмна. Не знам на кой прилича, едва ли е на Азис. По-скоро на индианец от Латинска Америка, който случайно е сбъркал адреса и дреме в България. Това беше ужасно“.

Накрая обаче той даде висока оценка на Рафи и призна, че Азис все пак е труден образ за имитация.

Рафи коментира грозния скандал между Фънки и Азис

Нека се има предвид и това, че песента е от от онези години, когато поп фолк изпълнителят се появяваше в доста нереална визия…

В скандала с Фънки, Азис намеси и Хилда

Васко обаче силно се засегна. Той обяви държанието на Фънки за отвратително и просташко, изтъквайки, че е неуважително както към него, така и към Рафи, който цяла седмица се е трудил и ходил на високи токчета, за да влезе в образа брилянтно. Но Фънки отвърна категорично: „Скъпи Васко, интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант“. „А ние сме аматьори… така ли да го разбирам?“, възкликна Азис, който все пак спечели новия лайф и мръдна с едно място нагоре във временното класиране – от осмо на седмо. Михаела Маринова все още е лидерът на сезона.


image0 (9K)