Моника Белучи на 54 години – женственост и чар!

Моника Белучи – красота, стил и съвършенство. И всичко това е съчетано в една жена на 54 години! Не е за вярване, нали?! На 30 септември красавицата празнува своя 54-и рожден ден.

[ad id=“225664″]

„Често ми задават въпроси, свързани с физическата красота, а отговорът ми винаги е един и същ: „Ако си красива, може да привлечеш вниманието, но нищо повече.“ На над 50 години съм и щом продължавам да работя, се надявам, че това не се дължи единствено на външността ми“, сподели преди година в интервю Белучи.

Моника Белучи има  над 25-годишна актьорска кариера.

[ad id=“236993″]

Моника Белучи на 50-годишна възраст беше момичето на Джеймс Бонд в „Спектър“. Тя сподели, че се е примирила, че лицето й се променя. И се радва, че списанията „разхубавяват“ снимките, но не толкова, колкото в миналото, защото аудиторията се приучва да обича звездите с техните несъвършенства.

„Гледам съчувствено как се променям, не се възмущавам, че се случва нещо чудовищно. „Остаряването също носи очарование“, обобщава Белучи, която има две деца. „Да ме възприемат като зряла жена не ме притеснява. И така трябва да бъде“, каза тя през 2017 година.

„Може след 10 години да изглеждам стряскащо и може да си променя мнението заради многото си бръчки. Но засега се чувствам чудесно“, каза актрисата.

dariknews.bg


image0 (9K)