Може да се разкрият някои тайни днес

Марс преминава в знак Телец и ще остане до 31 март.

Това е благоприятно време за купуване на недвижими имоти (съобразено обаче и с други показатели и извън времето на предстоящия ретрограден Меркурий през март) и предприемане на ремонти. Марс в Телец ще ни направи по търпеливи, консервативни, земни и любвеобилни, но и по собственически настроени.

Луната е в знак Близнаци до 16:04 часа на 15 февруари.

Луната в Близнаци се намира в стихията на въздуха. Оттам действа върху спонтанността, общителността, абстрактното мислене. Заставя човек да се настрои към световното информационно поле. Това може да се прояви по различен начин. Получава се потребност от приток на „храна за ума”. Човек започва да търси нова, свежа информация, става любознателен. Засилва се склонността към лекомислени постъпки, излишна приказливост, търси повече контакти. Може да се премине през цялата гама от емоции – от радост до тъга. Период на съмнения и колебания. Вятърът на промяната може да ви отнесе незнайно къде. Може да усетите необходимост от смяна на обстановката, от нови впечатления или запознанства.

Растяща Луна в Близнаци дава лекота и непринуденост. Дори да има някакви неуспехи, човек приема по-лесно нещата.

Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Продължава 10 лунен ден от 11:49 часа на 13 февруари до 12:29 часа на 14 февруари.

Символ на този лунен ден се явява фонтанът. Енергията се разлива като струи вода. Затова е необходимо да се заемете с активни действия или активна, енергична почивка. Отправяйте потока енергия към съзидание. Посветете деня в служба на доброто. Всички начинания ще бъдат успешни. Може да се заемете с това, за което отдавна сте мечтали. Дори да има неблагоприятни събития или трудности, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите. Подходящо за регистрация на фирма.

Днес Луната покровителства всичко свързано с брака, семейството, дома, отношенията между роднини. Добре е да прекарате време заедно. Не трябва да се допускат спорове, разправии, защото ще останат за дълго време (ще пуснат корени) и последствията може да са непредсказуеми. Затова пък е много подходящо времето за среща на влюбени, което ще донесе много позитивни емоции. Добро място за тези любовни срещи е някъде в уединение близо вода, воден източник. Ако влюбените скоро са имали спорове, сега е добро време за помирение. Ще настъпи мир, а всичко лошо ще остане назад в миналото. Сексът обещава да е пленителен и ще донесе огромно удоволствие на двамата партньори.

Може да се разкрият някои тайни, да излязат поредните скелети от шкафа.

Не се преуморявайте. Умората може да навреди на вашия организъм.

Доминиращ 11 лунен ден от 12:29 часа на 14 февруари до 13:17 часа на 15 февруари.

Също мощен енергиен ден. Активира се цялата вътрешна сила на човека. С този период се свързват творчески подем, озарения, преход на по-високо ниво на развитие. Жизнените сили идват от две небесни тела – от Земята и нейният спътник Луната. Разбира се този енергиен поток трябва да намери път за реализация. Накъде ще го насочите, изборът е само ваш. Денят може да стане опасен, ако разпределите енергията неправилно. Внимателно следете своите действия, общуването с хората. Всяка проява на агресия, злоба, гняв, лоши постъпки, ще се върнат като бумеранг при вас и ще ви удари по най-слабото място. Ако предприемете нещо не трябва да се съмнявате в успеха си, иначе е по-добре да отстъпите. Денят подхожда за довеждане до край на по-рано започнати дела.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде пламенен, бърз, изпълнен със страст. По време на интимност проявете повече фантазия, не се страхувайте да експериментирате, да изпробвате нещо ново. Но половият контакт трябва да е с човек, в който сте уверени на 100 %. В противен случай може да се получи не това, на което сте разчитали. Така че това не е период за любовни приключения и авантюри, но затова пък е празничен за хора, които искрено се обичат едни друг.

Ако правилно изтълкувате сънищата си, те могат да ви разкажат за вътрешните проблеми, които ви затормозяват, скритите конфликти. Това може да се прояви в съня ви като раздяла, сблъсък с агресия, нападения, катастрофи и др. Но може да има и нищо не значещи сънища, които подсказват, че вие се боите да се впуснете в пълноценен живот.

Днес е 1 слънчев ден – Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Днес ще върви на всички, които са оптимисти, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората – Учители, лидери, началници. Тези, които действат самостоятелно, също ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще са перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Към инициативите трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Ако имате съмнения – по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)