Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас

Лунното влияние на 26.07.

Луната е в земния знак Дева. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене.

Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.
[ad id=“225664″]

4 лунен ден, който започва от 09:33 ч и продължава до 10:39 ч на следващия ден – Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега се препоръчват. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери.

Центърът на тежестта пада върху астралното тяло. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Това е първият от неблагоприятните дни. Носи в себе си двойнствена характеристика – позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на дипломатичност и демонстрация на добронамереност може да се избегнат конфликтите. Време за избор и приемане на добре обмислени решения.
[ad id=“225664″]

Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди. Не трябва да се късат цветя, да се режат дървета. Добре е всякакво общуване с тях.

Отношения – Някой от близките ви може да потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, правете компромиси.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса.Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.
[ad id=“225664″]

Подстрижката ще попречи на реализацията на вашите планове, ще осуети бизнеса ви. Вашият енергообмен набира скорост. Вие самите се явявате силни „предаватели”, които излъчват в пространството своите идеи и стремежи. Препълнени сте с информация, която се влива и струи чрез вас. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подстригване в този ден. Работата е там, че след подстрижка косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, а това неизменно ще повлече след себе си изменения в енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло. Трудно е да се прогнозира характера на измененията.
Слънчев и усмихнат ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin
Източник: dunavmost.bg


image0 (9K)