Много силен епизод от „Завинаги“

Тази вечер в епизода на турския сериал „Завинаги“ се редуват добри и лоши новини. За едни раждането на нов живот е огромното събитие, за което дори не са и мечтали, а за други за секунди се срутва всичко.

Фарук е на съвещание със семейния им адвокат, с когото търсят начин да отстранят Адем от управителния съвет на фирмата.

В това време Сюрея тайно се среща по нейна собствена инициатива с Джан. Тя го моли да се откаже да представлява Адем, тъй като това би изнервило страшно много Фарук – бащата на Емир, с чиято майка той би искал да живее. Частен детектив обаче заснема Сюрея, която той следи от доста време по поръчка на Есма.

„Сама взех и изхвърлих най-здравата тухла.“ Така се укорява Есма за това, че с острия си език е пропъдила Осман – най-разумния си син. Споделяйки това с Нургюл, тя се притеснява за Фикрет и Мурат, които винаги първо действат, а след това мислят.

Нерваците Санем и Акиф са на първия преглед, за да чуят тоновете на бебето си. Бъдещите родители разиграват цял спектакъл в лекарския кабинет. Включват и видео връзка със Сюрея и Фарук. Акиф е особено трогателен във вълнението си.

След радостта на едните от героите, идва голямата драма на Бегюм, чиито резултати от изследванията след нейния припадък, не са никак обнадеждаващи. Д-р Левент съобщава на нея, на Пелин и на Джан, които са заедно в кабинета, че Бегюм има метастази в мозъка, които би било много трудно да се оперират. Телефонът ѝ звъни и тя чува гласчето на Емир…

Случайно Фарук със Сюрея и Адем с Дилара се засичат в един и същ ресторант, където вечерят заедно. И то Фарук ги кани да седнат при тях. Там обаче той запалва свещта на масата със запалката на Адем.

До интересна стъпка прибягва Мурат, за да говори с Баде. Младият мъж я примамва с лъжа в чужда къща и ѝ прави невероятна изненада.

Фикрет също е взел важно решение и ще го съобщи на Ипек.

Как се развиват събитията, гледайте в епизода довечера по бТВ.


image0 (9K)