Много забавен епизод от „Завинаги“! Всички влизат в нови роли и играят невероятен театър

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ заради измисления свят на Есма, Гюлистан и Фикрет стават семейство.

Сюрея е силно притеснена за майка си, не я изпуска от контрол поради влошеното ѝ състояние, а и най-вече заради молбата на султанката да ѝ помогне да умре. Снахата се опитва да държи нещата под контрол, предупреждавайки Нургюл много стриктно да следи как Есма си пие лекраставата и да не би тя да оставя някое хапче под езика си и после да изпие няколко наведнъж.

Фарук обаче я очаква с прекрасна новина: Мерт е качил песента, изпята от Сюрея, в интернет и тя жъне небивал успех. Някакъв продуцент я е чул и иска среща с изпълнителката. Интересът към нея е огромен.

Санем е поканила на гости Дилара и Мерт. Би искала и племенницата ѝ да дойде, но предвид на това, че Есма скоро е изписана от болницата и Сюрея е постоянно до нея, лелята не се надява да събере двете си момичета у тях.

Фарук е плътно до жена си в студиото, където е също и Мерт, продуцентът и още една музикантка. Те обсъждат какви инструменти могат да добавят в акомпанимента, а Сюрея казва само, че един детски смях би звучал чудесно към мелодията. Оценявайки енергията на Сюрея, тримата са единодушни, че именно тя би трябвало да стане лице на благотворителната кампания, за която ще бъде сниман клип към песента ѝ, освен това на мероприятия, ще дава концерти. Фарук я подкрепя безрезервно, защото чудесно знае какво е за нея музиката и пеенето на сцена, но тя е дръпнала назад. Всички знаем защо…

Думите на Фарук са еднозначни: Принадлежиш на сцената, където блестиш. Ти трябва да бъдеш там!

В дома на Санем, Акиф надминава себе си. Застанал сериозно срещу гостенина си Мерт, той направо му взема страха. И понеже музикантът не знае с кого си има работа, се панира, не знаеки как да реагира и какво да каже. Ситуацията е доста забавна, а и жените много не помагат на клетия Мерт.

Есма отказва да приеме смъртта на Гарип

Голямо шоу се разиграва и в конака. Есма е превключила на другия режим, но не буйства, не се гневи, само припознава в лицето на Гюлестан Къймет, а във Фикрет – свата си Шахап. Така са и седнали край масата за вечеря и поддържат сценария, създаден от болното съзнание на султанката. А Фарук, Ипек и Сюрея едва сдържат усмивките си. Става ясно, че Есма отново се е върнала назад в годините.

След повече от година: Големият финал на “ЗАВИНАГИ”!

Много забавно е и на вечерята в дома на Санем до момента, в който Акиф не нарича Мерт – Адем и веднага, за да замаже положението изтърсва, че Гюнеш и Адем са се оженили. Санем обаче не знае и следват хиляди каламбури!


image0 (9K)