Много емоции в Търговската гимназия в Деня на банкера – 6 декември (СНИМКИ)

На 6 декември Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“-Стара Загора, отбелязва тържествено своя професионален празник – Денят на Банкера.

Празничната атмосфера в училището започна още от 5-и, когато във фоайето на гимназията беше подредена изложба под надслов „Да сприятелим книжките с децата“ – богата колекция на книги, дарени от BookCrossing.

Днес за учениците са подготвени множество презентации, ролеви игри, спортни състезания, викторина по счетоводство, изложение на учебно–тренировъчните фирми в училището, а кулминацията на деня е тържественият концерт в Актовата зала на гимназията.

Ръководството, учителите, учениците и гостите  се насладиха на няколко музикални поздрава от Вокалната група при Търговска гимназия, вълнуващите танци на Мажоретния състав и Клуба по народни танци, представяне на литературното есе „Книгата е магия“, връчване на наградата на името на Румен Камбуров, театрална сцена по мотиви от разказ на Чудомир, дело на участниците в Театралното ателие към училището и още много изненади.

На празник, като на празник!

С отлична организация, позитивни емоции и професионално удовлетворение от постигнатото – така Търговска гимназия отбелязва Шести декември тази година.


image0 (9K)