Много драматичен епизод от „Завинаги“ тази вечер

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, направен по действителен случай, Сюрея научава тайната на Бегюм.

Ипек продължава с опитите си всячески да задържи Фикрет. Тя вади довод след довод, за да остави мъжа си у дома. Пробва с малката Ада, чете съобщенията в телефона на съпруга си и като няма ефект, накрая тя иска от него отсрочка, за да може физически и психически да се подготви за раздялата. Фикрет взема възглавницата си, за да спи на дивана, но тя го прикотква да легне на семейното ложе под претекста, че не може да слуша одумванията на всички в къщата.

Адем разбира секунди преди да започне управителния съвет, че майка му се е предала в полицията и е направила признания за палежа в колибата на Гарип. Той е ошашавен и хуква към участъка, където се среща с нея и Джан, повикан като семеен адвокат. Рейхан искрено изиграва сцената, че фамилия Боран ѝ е отнела целия живот. През сълзи и хлипания казва, че го е направила заради сина си, понеже докато е жива Есма, синовете ѝ никога няма да приемат Адем.

Сюрея разказва на Дилара частта от историята, която тя знае, тъй като Фарук не ѝ е признал участието си в изобличаването на Рейхан. Приятелката ѝ не може да повярва колко луда е свекърва ѝ. И Дилара тръгва към полицията. Там тя вижда как слагат белезници на злата жена, а Адем тича и прегръща майка си като обезумял. Отвеждат Рейхан в затвора.

Фарук моли Сюрея да се обади на Бегюм за годежа на Осман, на който е поканен и Емир. Тя му отказва, понеже знае, че отношенията между тях двете никак не са цветущи в момента. Но ѝ се налага да отиде в болницата и там среща Бегюм на коридора. Разразява се голям скандал, лекарката тръшва вратата на кабинета си, но Сюрея влиза вътре със замах и…

Следва изключително драматичната сцена, в която Бегюм казва истината на Сюрея. Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)