Млад мъж се обеси в Пловдивско, остави сираче

Млад мъж бе открит обесен в гората между пловдивските села Марково и Гълъбово. На тялото са се натъкнали пътуващи по пътя на разклона за хижа Иглика, които са подали сигнал в полицията. Пристигналият на място екип на пловдивското Първо районно управление на МВР не са констатирали следи от насилствена смърт.

Мъжът е на 31 години и е от Пловдив. Името му е Радослав Делев. Той е баща на малко момченце и живее село Първенец. Сложил е край на живота си на 15-ти срещу 16-ти януари, съобщават от МВР. Образувано е досъдебно производство. Жителите на село Първенец са изненадани от случилото се.

По думите им Делев е имал прекрасно семейство, без лични проблеми. Често със съпругата си пътували до различни екзотични дестинации, като само преди три дни са се прибрали от такава екскурзия. След 10 дни на семейството предстояло пътуване до Дубай.

Според хората най-вероятно става дума за финансови затруднения като мотив за фаталното решение. В Първенец се говори, че Делев е заборчлял на различни хора.

Той и братът на съпругата му са притежавали офиси на Еконт в село Куклен и в Доспат.

В момента в Първенец е пълно с полиция и следователи, е научил TrafficNews. Те обхождат районна от селото до мястото, където е открит Радослав.


image0 (9K)