Млад мъж падна от петия етаж в Благоевград и почина на място

Млад перничанин падна от 5-ия етаж на строеж в Благоевград и загина на място. Заедно с него били двама местни жители, с които се запознали в заведение

[ad id=“225664″]

29-годишен мъж загина след падане в стълбищната клетка на новострояща се кооперация на улица „Борис Ангелушев“ в благоевградския квартал „Ален мак“. Загиналият е от Перник, твърдят останалите двама мъже, които били заедно със загиналия.

Сигналът за инцидента е подаден преди 03.00 часа тази нощ, мъжът паднал от стълбището, което е без парапет от ниво на 5-ти етаж, след полет от над 10 метра, е разбил главата си в мазето. Изваден е от аварийно-спасителен екип на РС ПБЗН-Благоевград.

Огледът на местопроизшествието от служители на Второ РУП приключи в 05.00 часа. Тялото на загиналия е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар.

Според двамата разпитани, те и загиналият се запознали в заведение. След това се качили на покрива на новостроящата се кооперация, за да „се насладят на откриващата се панорама”. На слизане 29-годишният мъж полетял надолу и загинал на място. Самоличността му е установена от откритите в него лични документи.

[ad id=“263680″]

Двамата останали, които са от Благоевград, заявили, че са били много пияни, строежът не се охранява нощем. Какво е станало, те си знаят, провеждат се разпити, работата по случая продължава.


image0 (9K)