Млад актьор уби брутално филмов режисьор (снимки)

Турският режисьор Мустафа Кемал Узун е бил брутално убит в дома си в Истанбул от млад мъж. Оказало се, че убиецът е имал епизодична роля в един от телевизионните сериали на режисьора.

[ad id=“263680″]

58-годишният режисьор е бил намушкан няколко пъти в гърба. Главата му е била разбита от множество удари с бейзболна бухалка, съобщи вестник „Хюриет дейли нюз“.

Полицията открила Узун в къщата му в квартал „Шиле“. На местопрестъплението било установено, че портфейлът, мобилният му телефон и колата му са откраднати.

По записи от охранителни камери и след разпити на свидетели разследващите бързо успели да установят кой е убиецът. Той е задържан няколко часа по-късно в дома му в квартал „Бейликуджису“.

Телефонът на режисьора е бил открит у него. Освен това той показал на полицаите къде е паркирал автомобила на жертвата. Извършителят е признал какво е извършил. Обяснил, че причина за убийството станал скандал след употреба на алкохол.

Засега няма повече информация за убиеца, но турски медии разпространиха негови снимки.

[ad id=“225664″]

Мустафа Кемал Узун е автор на 49 филма и телевизионни сериали. Той е носител на осем филмови награди, сред които и международни.


image0 (9K)