Младо гадже заби Ивана

Ивана най-накрая откри точния човек. Певицата е на почивка с младо гадже.

Звездата е забелязана да плажува в Равда с мистериозен момък. По думите на очевидци мъжът до Ивана е значително по-млад от нея. Двамата демонстрират огромна близост помежду си. Лежат на един шезлонг и не спират да си правят селфита, разказват курортисти.

Ивана и новият й мъж отсядат в луксозен комплекс в морския град. Двамата тънат в истински лукс, издаде самата изпълнителка. Хитовата певица от дълго време удря на камък в търсенето на правилния мъж, с когото да е завинаги. По всичко личи, че звездите се нареждат в правилната посока. Ивана е по-влюбена и щастлива отвсякога.

„Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек“, звучи загадъчно едно от последните послания на певицата в социалната мрежа.

Въпреки че годинките си вървят, Ивана не спира да е блян за много мъже. Певицата, която е повече от 20 години на сцената, слага в малкия си джоб редица бръмчалки. Една от любимките на Пайнер, не спира да пръска сексапил на плажа. Ивана гордо пъчи пищния си бюст, а зад камерата е новото и гадже, писа „България Днес“.

 


image0 (9K)