Младоженецът ще бие барабани, а плеяда звездни музиканти ще забавляват височайшите гости на сватбата на Волен Сидеров

Младоженецът ще бие барабани, главен шафер ще е синът му, а Васил Найденов и още редица известни български изпълнители ще забавляват гостите на сватбата на лидера на „Атака“ и шеф на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, пише „Телеграф“.

Сидеров и майката на детето му Волен-младши Деница Гаджева ще кажат заветното „Да“ в неделя в столичния храм „Св. Кирил и Методий“, където преди време двамата кръстиха детето си.

[ad id=“225664″]

Главен шафер на сватбата ще е именно Волен-младши, който ще е облечен в черен смокинг, с какъвто ще бъде и баща му. Той ще бъде заобиколен и от седем шаферки, сред които ще са депутатката от ПГ на ОП Миглена Александрова и други нейни колежки, журналистки, както и приятелки на Деница от студентските години. Те ще бъдат облечени в еднакви дълги, сини рокли.

Под звуците на Менделсон до олтара булката ще дойде облечена в шикозна дантелена бяла рокля.

След като двамата влюбени се врекат един на друг в Божия дом, те ще се отправят към емблематичното заведение в центъра на София на „Московска“ 15, където лидерът на „Атака“ тази година отпразнува рождения си ден.

[ad id=“236999″]

За да споделят щастието на двойката, поканени на празника са премиерът Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

С организацията на събитието се е заел лично Сидеров, който дори сам е изработил поканите , които са под формата на последния брой на вестник „Атака“. Лидерът на формацията подготвил и разнообразна музикална програма като сред гост-изпълнителите са Васил Найденов, Миро, Силвия Кацарова и Тони Димитрова. Очаква се и самият младоженец да поздрави присъстващите на сватбата с изпълнение на барабани.

Сидеров и Гаджева са заедно от няколко години, но романтичното предложение дойде това лято по време на почивката на двойката в Созопол, където те бяха заедно с малкия Волен. Преди дни булката пък бе изненадана от приятелките си, които и спретнаха незабравимо моминско парти в столичен комплекс.


image0 (9K)