Млади старозагорци организираха събирането на помощ за децата в Нови Хан

Старозагорци масово се включиха в благотворителната кампания за събиране на хранителни продукти за нуждаещите се 175 деца от Дома за сираци „Св. Николай“ при храм „Св. Троица“ в село Нови Хан.

На 19 октомври в ресторант „Бирхалето“ старозагорци откликнаха с добро сърце на кампанията, преминала под мотото “ Заедно ще помогнем“. Основната цел беше да се съберат хранителни продукти от първа необходимост за Дома на отец Иван в Нови Хан.

За радост кампанията пожъна огромен успех.

Инициатор на доброто дело е Деница Стоянова, подкрепена от Деница Митева, която е редовен организатор на подобни благотворителни кампании.

 

Голяма помощ бе оказана и от членовете на „БРАТ ЗА БРАТА“, които освен с хранителни продукти, помогнаха и за транспортирането им до Нови Хан. Членовете на тази група неведнъж са забелязвани да помагат активно на нуждаещи се, включително и да организират сами благотворителни акции.

Благодаря за осигурения транспорт на „Спортен клуб по риболов – Стара Загора“.
Тази кампания не би била възможна без огромната помощ и подкрепа, която ми оказахте всички вие! Благодаря ви от сърце! Вие сте ангели и се гордея, че ви познавам! – с благодарност възкликна Деница Стоянова.

Очаровани сме от добрите постъпки на тези млади хора, продължавайте все така!


image0 (9K)