Млади мъже пребиха пенсионер, отказал да им даде пари (ВИДЕО)

Най-малко две седмици ще прекара в болницата 66-годишен румънец, който бил нападнат от двама млади мъже. Възрастният отказал отказал да им даде пари и станал тяхна жертва, съобщава vesti.ru.

[ad id=“225664″]
Камерата за видеонаблюдение е запечатала момента на бруталното насилие. Хулиганите настигнали жертвата си в 2 часа сутринта на 31 март в подлез в самия център на град Брашов. След ритник от единия от нападателите, пенсионерът се свлякъл по стълбите, а след това зверството продължило.

[ad id=“236999″]
Докато охранителят пристигне на мястото на инцидента, младежите на възраст 18 и 23 години успели да нанесат на човека няколко мощни удара и сякаш само по чудо не го изпратили на оня свят. Побойниците не се притеснили от това, че мъжът загубил съзнание и не се съпротивлявал – продължили да го ритат по главата.

[ad id=“263680″]
Престъпниците не успели да се скрият от мястото на произшествието – охранителят извикал подкрепление и те били задържани. По време на разпита си измисляли различни версии, внимателно избягвайки темата за парите.

С решение на съда двамата са вкарани в ареста за 30 дни. Пенсионерът е дошъл в съзнание след оказване на първа помощ и животът му не е застрашен, въпреки че лекарите казват, че възстановяването ще отнеме най-малко 17 дни. Според следователите, нападението е резултат от тлеещ конфликт за пари, които пенсионерът е дал назаем на един от младежите и отказвал да даде отново, докато дългът не бъде върнат.

Видео от инцидента можете да гледате ТУК

Превод: ЗАРАТА


image0 (9K)