Млада австрийка, отвлечена от психопат: „Събудих се гола и завързана“

Младата австрийка Натали Бирли е била отвлечена от психопат, който я блъснал с кола, пише изданието kurir.rs

27-годишната красавица е професионален състезател по колоездене. Във вторник тя провеждала тренировка на шосе край Грац.

Изведнъж един червен микробус ме блъсна. Паднах, счупих лявата си предмишница“, разказва спортистката.

След това шофьорът на буса я ударил с дървена тояга по главата и я завързал. Бирли изгубила съзнание. Когато се съвзела, била гола и вързана за кресло. Била в отдалечена къща, извън града.

Похитителят й казал:“Направи това, което искам, и утре ще бъдеш свободна„.

Той подложил младата жена на мъчения и унижения. Бил въоръжен с нож. Завързал очите на Бирли, след което я накарал да пие вино и други алкохолни напитки. Започнал да я души, като стискал носа и устните й. След това я оставил.

Когато не се прибрала след тренировка, приятелят на момичето подал сигнал в полицията. Започнало издирване, което било без успех. Внезапно около полунощ блондинката се появила пред дома си. Била със счупена ръка и окървавена глава.

Тя споделила пред полицаи, че е била блъсната от микробус по време на тренировката си. Вместо да й се извини и да й помогне, шофьорът започнал да я бие. След това я отвлякъл.

Как Натали успява да се спаси?

Открих „ахилесовата му пета“ – многобройните орхидеи в къщата му, и започнах да говоря с него“, споделя Бирли. Изведнъж мъжът започнал да се държи различно и проявил по-добро отношение към колоездачката.

Той разказал на Бирли за живота си – бил градинар, баща му починал, майка му започнала да пие, приятелката му изневерила. След като спечелила доверието му, Натали предложила на похитителя си – „Ще кажем, че е било инцидент, но сега ме освободи„.

Той се съгласил. Отвързаля я и я пуснал. Бирли веднага се обадила на приятеля си. Полицията анализирала GPS данните от колелото на Натали и открила къщата на похитителя. Командоси към полицията атакували имота и арестували 33-годишен мъж. Полицията смята, че психопатът е държал младата жена в същата къща.


image0 (9K)