Младата Лили Ботушева е убита при сатанински ритуал в Гърция (снимка)

Сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лили Ботушева в Гърция. 30-годишният й приятел – германец, също е открит мъртъв.

[ad id=“263680″]

Десетки свещи – медальон със символа на Пентаграмата, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали, са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса, информира изданието „Български новини“.

Пълнолунието на Супер Луната след Нова година е използвано от последователите на сатанински култове за „ритуални жертвоприношения“, твърдят запознати с практиките им експерти.

Лили и нейният приятел наели къща на гръцкия остров Кефалония за празниците чрез Интернет. Телата им са открити от бременна жена, която е собственик на имота.

Дори самите полицаи са били потресени при огледа на къщата. Съдебният медик Ангелики Цола коментира, че смъртта на младата българка е настъпила преди тази на мъжа.

Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, описва ужасяващи образи при влизането си в къщата: „Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, пълна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно“.

[ad id=“225664″]

Българката е била обявена за издирване през миналата година. По-късно то е отменено, защото тя се свързала с германските власти и станало ясно, че се намира в град Ерфрут.

Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил под наем. Той бил с фалшиви регистрационни номера, а наемът на колата не е бил плащан от дълго време.

newsbg.eu

 


image0 (9K)