Митко Калайджиев и Красимира от „Фермата“ по-влюбени от всякога и със собствено предаване

Митко Калайджиев и Красимира Цочева от „Фермата“ водят собствено предаване. Двамата си направиха нестандартен влог на име Grabbi7. Всяка неделя се излъчва по един епизод, в който двамата се впускат в непозната за тях професия, за да представят най-интересното от нея.

Първият епизод бе излъчен миналата седмица и не срещна забележителен интерес. Митко и Краси го отдават на това, че феновете им все още не знаят за влога и смятат да започнат по-мащабна кампания, пише „Галерия“.

Двойката се надява да печели добри пари от реклама, именно покрай представянето на различни професии. Със сигурност обаче няма да разчитат изцяло на влога си финансово.

Както е известно, Калайджиев има собствена брокерска агенция и дори наскоро нае Красимира да работи при него. Тя е безработна майка от няколко години и преди да срещне Митко във „Фермата“, нямаше намерение да си търси работа. Цочева се бе отдала на 4-годишния си син и мъжа си, с когото се раздели веднага след като излезе от аграрното шоу. Към момента Краси и Калайджиев живеят заедно и са по-влюбени отвсякога, разказват запознати.


image0 (9K)