Мис България 2017 нарече българите „прости“ и обясни защо твърдят, че е грозна

Победителката в конкурса за красота смята, че в интернет пространството непрестанно я обявяват за грозна, защото й завиждали за красотата.

[ad id=“263680″]

Тя гостува в студиото на Нова телевизия, където нарече хората, които масово й се присмиват, прости.
“Изненадана съм от огромната простотия на хората. Аз съм много красива и знам, че съм много красива. Знаят го и те, но просто завиждат.
Тези хора не ме познават. Това, което виждат от тези снимки, не ме окачествява като човек. Те не знаят каква душа и сърце имам, зад какви каузи съм готова да застана. И не, аз не съм грозна в никакъв случай“.

Според Тамара Георгиева от години всички се обръщали след нея като върви по улиците или влиза в заведение. Била страшно разпознаваема, атрактивна и хубава. А участието й в „Мис България“ – детска мечта. Сънувала как се разхожда по подиума и получава короната.
24-годишната Тамара, която според мнозина изглежда с поне десетилетка по-стара, повече няма да участвав конкурси. Иска да се отдаде на дизайна. Иначе майката и бабата на Мис България 2017 имали бизнес със стъкло и порцелан, в който тя също помагала. Баща й починал, когато тя била само на 9.

[ad id=“263680″]

Иначе приятелят на Тамара е Стивън Роуз – син на уважаваната бизнес дама Катя Роуз.

“Щом си красив и атрактивен, ти винаги си изложен на внимание. И най-вече на завист от страна на тези, които не са. Винаги има хора, които се опитват да извадят лоши черти от теб и да те принизят до себе си.

Това е направено и с някои от снимките ми, които са хванати от възможно най-лошия ъгъл”, заяви Тамара Георгиева.


image0 (9K)