”Мис България” 2017 заплаши със съд

„Знаете че от деня на избора ми за Мис до днес,аз нямам направени никакви операции,(да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии“, заяви Тамара Георгиева.

[ad id=“263680″]

Тя се възмути от публикации за нея в жълтите медии и съобщи, че ще сезира компетентните органи, за да се защити от неверните твърдения, пише Dir.bg, позовавайки се на пост на миската във Фейсбук.

Изборът на Тамара за носителка на титлата „Мис България“ 2017 г. породи сериозна полемика в обществото, а социалните мрежи се занимаваха надълго и нашироко с чертите на лицето ѝ и по-конкретно с носа.

Жени Калканджиева дори препоръча на Георгиева да се подложи на корекция.

Самата Тамара нееднократно е казвала, че всичко по нея е абсолютно естествено и тя не планира да се подлага на операции за разкрасяване.

[ad id=“218001″]

Във връзка с публикации, появили се в жълтите медии, че Георгиева е коригирала носа си, тя реагира и заплаши медиите със съд.

„Знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата,аз нямам направени никакви операции,(да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии“, обърна се Тамара към приятели и фенове в социалната мрежа.

„Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен“, възмути се Георгиева.

[ad id=“218548″]

„И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентите органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен“, пише Тамара в профила си във Фейсбук.


image0 (9K)