Мис България яде стек със злато за 650 евро, приготвен от готвача на Дейвид Бекъм и на още куп звезди

Мис България 2019 Радинела Чушева се глези качествено със злато в храната, което съответно си има цената.

Мис България 2019 отговаря на нападките за външния си вид

При една от последните си почивки на тузарския остров Миконос наскоро, моделката, около чието коронясване за най-красива българка имаше доста скандални моменти, се запознала с любимия готвач на семейството на футболната звезда Дейвид Бекъм, на актьора Леонардо ди Каприо, една от звездите на футболния „Барселона“ Неймар и на още куп световни величия.

Как е изглеждала новата Мис България преди да си сложи силикон

Шеф Нусрет впечатлява с всевъзможни финтове, докато готви. Казват му още беят на солта, заради нестандартния начин, по който овкусява ястията си.

Той е истинска сензация във виртуалното пространство и най-вече в социалните мрежи, където има над 25 милиона последователи. Той има и ресторанти в Миконос, Истанбул, Маями, Ню Йорк и Дубай.

Миската ни похапнала телешки стек със злато, за „скромните“ 650 евро, а сексапилният мачо бил доста впечатлен от нашенката, поради което я затрупал с куп комплименти.

Въпреки високия стандарт на живот обаче, Радинела се има за скромно момиче от народа и никак не се превъзнася, издават близки до красавицата, а самата тя сподели наскоро, че се чувства щастлива в любовта, което се вижда и в погледа й./show.blitz.bg

 


image0 (9K)