Мистични енергии нахлуват в сезона на Скорпиона

На 22 октомври Слънцето се потопи дълбоко в подземния свят в Скорпиона

Въпреки че е най-страховитият сезон от зодиака, преминаването на слънцето в Скорпион далеч надхвърля мистичната си енергия. Управляван от сенчестия Плутон – властелинът на подземния свят, планетата на смъртта, тайните, табуто, трансформацията и всичко, което се крие под повърхността – хороскопът за сезона на Скорпиона тази година е свързан с отдаването на вашата тъмна страна.

На 22 октомври Слънцето се потопи дълбоко в подземния свят в Скорпиона. В този момент търсещите хармония вибрации на Везните заеха втора позиция, позволявайки на Скорпиона да поеме водещата роля. Имайте предвид, че традиционният владетел на този знак – Марс, все още е ретрограден в Овен, но най-накрая ще стане директен на 13 ноември. А точно на Хелоуин се очаква рядка Синя Луна, която ще донесе неподозирани енергии и мистични вибрации.

Овен: Предизвикани сте да вземете важни решения

Добрата новина е, че вашият категоричен планетарен владетел Марс става директен през този сезон. Когато слънцето преминава през вашия сенчест осми дом на интимност, споделени ресурси и его, все още има някаква вътрешна работа, която трябва да свършите.

С толкова много влияние както в седмия дом на партньорството, така и в осмия дом на интимността, темите, въртящи се около връзките ви, вероятно ще бъдат преосмислени.

Телец: Поставяте работата преди удоволствието

Свободолюбивото пълнолуние ще освети знака ви през този сезон. Обединявайки се с непокорния Уран, можете да очаквате неочакваното! Вашият планетарен владетел Венера ще навлезе във Везни и подредения ви шести дом на усърдие, донасяйки доза флирт и интимност, което може да се окаже доста вдъхновяващо за вас.

Със Слънцето, което разклаща седмия ви дом на връзките, вероятно сте загрижени за стойността на текущите си отношения.

Близнаци: Работите усилено, за да можете да си отдъхнете по-късно

Как можете да правите повече от нещата, които обичате? Тъй като Слънцето подчертава подредения ви шести дом на ежедневна грижа през този сезон, в този период се набляга на ежедневната ви отегчителна работа.

Но с вашия разумен небесен владетел Меркурий, който пътува напред-назад през петия и шестия ви дом, това е възможност за вас да облекчите натоварването. Пълнолунието на Хелоуин ви напомня да поставите на първо място вашето психическо, физическо и духовно здраве.

Рак: Любовта е във въздуха

Търсите ли любовта? Със Слънцето, което огрява флиртуващия ви пети дом на романтика, страст и креативност, през този сезон вие ще излъчвате част от енергията на Скорпиона, особено в любовната сфера.

Това ще се усети като заслужена почивка, а Марс най-накрая се насочва директно към вашия кариерен сектор. Така че, ако сте се чувствали несигурни относно целите си или се борите с мисълта да поемете по-голяма отговорност, най-лошото вече е зад гърба ви.

Лъв: Вглъбени сте и задържате емоциите в себе си

Със Слънцето, което осветява четвъртия ви дом на дома, семейството и емоционалните основи, вие получавате заслужена почивка, но от вас зависи да поемете инициативата. С планетарния владетел на Скорпиона – Плутон, който запалва шестия ви дом на усърдността, разсейването на ума ви от работата може да изглежда по-предизвикателно от обикновено.

Професионалните теми ще станат на фокус по време на пълнолунието в Телеца, така че не се преуморявайте.

Дева: Повдигате важни разговори за бъдещето

Кажете каквото трябва да кажете. В момента по-лесно е да се каже, отколкото да се направи нещо с вашия планетарен владетел Меркурий, който е ретрограден втория ви дом на ценностите и третия дом на комуникацията.

Но имате късмет, тъй като ретроградният Меркурий приключва на 3 ноември. Междувременно разговорите се въртят около вашите финанси и способности за печелене на пари, а ценностите ви непременно ще бъдат подложени на преосмисляне, особено ако се стремите към ново вълнуващо начинание. Време е да направите собственото си щастие приоритет.

Везни: Инвестирате в себе си, защото е необходимо

Отдайте се на собствения си комфорт. Вашият планетарен владетел Венера влиза във вашия знак този сезон, което винаги е като глътка свеж въздух.

Но с ретроградния Меркурий е лесно да започнете да премисляте твърде много всяко свое движение. Освен това пълнолунието на Хелоуин ще внесе близост и яснота в осмия ви дом на интимност, дълг и трансформация. Всичко е обмен на енергия – не се примирявайте с по-малко, отколкото заслужавате.

Скорпион: Празнувате поредното пътуване около Слънцето

Честит рожден ден, Скорпиони! Със Слънцето, което ви зарежда и съживява през този сезон, вероятно отново се чувствате като себе си. Марс, вашият традиционен владетел, също ще стане директен на 13 ноември, точно навреме, за да продължи да празнува вашето слънчево завръщане.

Догато Меркурий пътува напред-назад през вашия знак и вашия 12-ти дом на тайните, има неща от миналото, които се завръщат за преосмисляне. Как можете да продължите напред с увереност и яснота?

Стрелец: Готови сте да презаредите батериите си

Не оказвайте по-голям натиск върху себе си. Със Слънцето, което разклаща кармичния ви 12-ти дом на близост и тайни, вероятно ще почувствате нужда да се оттеглите и да направите крачка назад от хаоса.

Въпреки че с ретроградния Меркурий, който се движи през вашия 11-ти дом на общността, можете да се почувствате съкрушени от заобикалящата ви среда. Съсредоточете се върху намирането на вашето свещено пространство и не се притеснявайте за останалото. Венера ще се присъедини към Слънцето във вашия 12-ти дом на уединение достатъчно скоро, за да се почувствате презаредени и отпочинали.

Козирог: Вашето усещане за принадлежност се променя

Какви се стремите да бъдете? Със Слънцето, което подчертава вашия 11-и дом на приятелство, работа в екип, колегегиалност и чувство за принадлежност към света, в този период много се набляга на вашите социални кръгове. С планетарния владетел на Скорпиона – Плутон, надвиснал над вашия знак, вероятно размишлявате дали се чувствате комфортно сред обкръжението си.

Няма нищо лошо в това да продължите напред, особено ако сте надраснали заобикалящата ви среда.

Водолей: Правите завръщане, но няма да е лесно

Не губете от фокуса си голямата награда. През този сезон Слънцето ще хвърли светлина върху вашия амбициозен 10-ти дом на кариера, репутация и чувство за власт, а през цялото време владетелят на Скорпиона – Плутон, ще разклаща 12-ия ви дом на жертвата. Нещо трябва да даде и пожертва, така че се опитайте да търсите начини за компромис.

Разумният Меркурий също ще влезе за втори път в обширния ви девети дом на образованието, философията и дългосрочните цели, които могат да ви помогнат да преминете към нов план. Бавно и стабилно печелите състезанието.

Риби: Готови сте да промените своите възгледи за живота

Всичко започва с намерение. С правилното мислене можете да постигнете абсолютно всичко. Слънцето ще хвърли светлина върху вашия девети дом на образование, пътувания, лична философия и дългосрочни цели, докато владетелят на Скорпиона, Плутон, активира вашия 11-и дом на надежди, желания и мечти, което може да ви помогне да планирате напред и да гледате към бъдещето по отношение на личните си цели.

Освен това, когато Меркурий влиза отново във вашия осми дом на интимност, ангажименти и ресурси, има възможност да размислите върху собствената си енергия – какво всъщност си струва времето ви?


image0 (9K)