Мистичен ден. Време за откровения, познание и тайни

Луната е в знак Водолей до 14:35ч и се движи на празен ход – Не предприемайте нищо важно.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

В 14:35ч Луната влиза в знак Риби – Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни, сантиментални и романтични. Засилва се интуицията. Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.

Доминиращ 27 лунен ден от 05:31ч на 21 март до 05:59ч на 22 март

Днес е мистичен ден, време за откровения, познание и тайни. Време за подготовка за нов жизнен етап. Човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. В този лунен ден добре се съчетават разума и интуицията.

Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини, даже своята първа учителка. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Имате възможност да погледнете по нов начин старите проблеми.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва напрежението и вълненията. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате „зелена светлина“. Днес не се занимавайте с битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Сега можете да научите повече за половинката си и да я разберете по-добре, голяма част от информацията ще получите интуитивно. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържете с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата ситуация.

Болестите започнали сега не са опасни. Да се избягват кръвозагуби. Може да се обострят заболявания, свързани с кръвта. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Лекарствата, ако е възможно да се избягват. Всяка химия сега е противопоказна. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки– Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

7 слънчев ден – Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, не стойте затворени у дома. Добър ден за пътуване, както и да се прекара извън къщи. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.


image0 (9K)