Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разкри подробности за убиеца на Виктория Маринова

МВР издирва съучастници на 21-годишния убиец на Виктория Маринова от Русе. Оказа се, че Северин Красимиров, който е физическият убиец на младата жена, е напуснал страната с компания – преминал през „Дунав мост“ с автомобил, в който имало още двама души. Това разкри вътрешният министър Младен Маринов пред депутатите от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

[ad id=“225664″]

Убийството е извършено на 6.10.2018 между 11.00 и 11.40 часа. Извършителят е напуснал законно през Дунав мост – посока Румъния, на 7.10.2018 г. в 14.02 часа, с още двама, с автомобил„, заяви министър Маринов.

Двамата спътници на Северин Красимиров са установени и се разпитват. В Германия престъпникът е заловен в къщата на майка си и нейния приятел.

[ad id=“263680″]

За нас беше ясно, че става въпрос за психически неуравновесен човек с ясен сексуален нагон„, обясни пред депутатите вътрешният министър.

Убиецът на Виктория все още не е разпитван от наш прокурор или служител на полицията. Експертизите обаче доказват авторството на убийството и изнасилването, извършени по особено жесток начин, категоричен е вътрешният министър.


image0 (9K)