Минало ли е Мартин Елвиса? Емануела свали годежния пръстен!

В последно време личният живот на Емануела е мистерия. Откакто пред цяла България от Къщата на „Биг Брадър“ поднови връзката си с юриста Мартин Николов – Елвиса, чалга дивата е станала потайна за случващото й се в сърдечен план.

Покрай затоплянето на отношенията й с Николов в края на миналата година, върху безименния пръст на Емануела се появи красиво диамантено бижу, което много наподобяваше годежен пръстен. Не е тайна, че през април миналата година отраканата певица сама предложи брак на гаджето си по време на свое участие и от тогава чакаше пръстен от него.

Бижуто обаче мистериозно изчезна от ръката на Емануела, видя ПИК по време на участието й в хитовия „Клуб 33“ преди няколко вечери. Това навежда на мисълта, че поредният опит на сексапилната чалга звезда и Мартин да закрепят връзката си, най-вероятно е бил неуспешен. Още повече, че от началото на годината двамата не са се появявали заедно на публично място, липсват и техни снимки от профила на звездата.

Иначе участието на Емануела в Сърцето на Студентски град премина по традиция с много настроение, веселба, хитове и наздравици. Зеленооката певица зарадви почитателите си и на двете сцени в двуетажния увеселителен комплекс. Изпълнителката на „Скъпото се плаща“ грееше с 24-каратова усмивка на лицето и както винаги впечатли с перфектната си форма.

Източник: BNews.bg


image0 (9K)