Микробус ковчег на АМ „Тракия“! Огнеборци рязаха колата, за да извадят трупа на шофьора

Жестока катастрофа на столичното Околовръстно шосе е станала този следобед. Инцидентът е станал на детелината на пътен възел „Магистрала Тракия” и Околовръстен път.

Микробус е влязъл с висока скорост в завоя, посока Казичене, за да се качи на Околовръстното, но е изхвърчал от пътя и се е обърнал по таван. Във возилото са пътували трима души. Микробусът е затиснал водача.

На мястото много бързо са пристигнали полицаи и екип на пожарната. Огнеборците ще режат возилото, за да извадят шофьора. На пострадалите – един възрастен и дете, които са пътували в буса, се оказва медицинска помощ на място.

Шофьорът на микробуса, който самокатастрофира на виадукта на „Околовръстен път“ в посока Казичене, е починал на място. Сигналът е подаден в 15:50 часа в Спешна помощ.

Вероятната причина за трягичния инцидент е, че на шофьора му е прилошало и е загубил контрол над автомобила. С него са пътували 50-годишен мъж и 14-годишно момче.

Първият е транспортиран в УМБАЛ „Св. Анна“ с охлузвания и травми на гръдния кош. Детето е в „Пирогов“ с охлузвания по ръцете.


image0 (9K)