Миглена Ангелова след победата си: Живях два месеца с хора, които се напиват и блъскат с успокоителни

България вече е друга, защото успя да се пребори за моята победа. Отношението към мен никога не е еднозначно – аз винаги съм на двата полюса. Това заяви големият победител във „ВИП Брадър” Миглена Ангелова в сутрешния блок на Нова телевизия.

„Аз винаги отблъскам на клетъчно ниво хората, които имат комплекси, нечиста съвест или измекярстват на работа. Аз не искам да плета мрежи около някого – като някои не ти е роднина или приятел няма нужда да му се харесваш”, категорична е желязната лейди.

„Аз не съм идеална – това може би ще се случи, когато умра. Така както аз се „рендосва” никой мой враг не може да го направи”, призна водещата в червено.

„Не приех критики от съквартирантите, защото не може да приема критика от хора, които трябва да се напият или да гълтат успокоителни, за да заспят. Това го гледах два месеца”, заяви Ангелова, издавайки тайни от кухнята на Къщата.

„Мен и Емануела ни мереха с двоен аршин – така не става. Не исках да съм лицемерна или да бъда патерица на някого, както и някой да е моя”, каза победителят във „ВИП Брадър”.

Любимата звезда на „България” призна, че вчера се е разплакала, защото не е свикнала с доброто отношение към нея.


image0 (9K)