Меси разкри бъдещето си

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси обяви официално, че няма да напуска състава на Барселона през това трансферно лято.

Спекулациите за бъдещето на „Бълхата“ след унизителния разгром с 2:8 срещу Байерн Мюнхен в четвъртфиналите на Шампионската лига го свързваха със сигурно напускане на „Камп Ноу“.

Сега обаче аржентинецът обяви, че въпреки сериозното си недоволство от случващото се в клуба, той няма да напусне и няма да преследва съдебни действия срещу „блаугранас“. Той подчертава, че първоначалното му желание е било твърдо да напусне.

„Не бях доволен и исках да напусна Барселона. Клубът обаче не ми позволи това и затова реших да остана и да не търся съдебни действия срещу клуба, който обичам. Никога не бих водил съдебен процес срещу клуба на сърцето си, затова и оставам тук“, сподели Лео.

„Настройката ми за клуба никога няма да се промени, ще продължа да давам най-доброто от себе си. Децата ми реваха, когато разбраха за намеренията ми да напусна. Беше същинска драма у дома“, сподели Лео за изминалите няколко седмици.

 


image0 (9K)