Месечният ви хороскоп за ДЕКЕМВРИ вече е тук. Напишете своето писмо до Дядо Коледа!

Последният месец от годината ще ви поднесе обрат.

Ще бъдете изкушени от промените и обещаващото бъдеще. Ще живеете в бъдещето и ще мислите за следващата година, представяйки си я по-добра от всякога преди, и така нататък. Не забравяйте обаче, че сега е декември. Има други неща, на които трябва да обърнете внимание. Не забравяйте реалността, дори ако мечтите са много съблазнителни.

Първата половина на декември ще ни донесе добро настроение. Това ще бъде осигурено от Слънцето, което ще пресича Стрелец – ще ни донесе увереност и дисциплина. Следователно, не само атлетите ще се справят добре. Меркурий разположен в същия знак ще умножи този ефект. Ще се насладите на мисленето и коментирането на събития и също така да се поставяте в ролята на съдия.

В този период вашата мисия е да опитате да сключите мир навсякъде.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, декември вещае интересни събития свързани с дете: раждане на бебе, рожден ден и друго важно събитие.

През този месец ще има причина да се зарадвате на успехи, свързани с млад човек от кръга ви, роднини или приятели. Различни събития през декември ще доведат до временно забавяне или отлагане на ваши планове или ангажименти, които ще имат връзка с някакъв вид имущество.

През този месец може да възникне спор или затруднение при изпълнението на ангажимент, свързан с ваш собствен имот или с имот на роднини. Необмислени думи или обвинения ще бъдат причина да възникнат неприятности в някои семейни отношения. Подобни действия ще доведат до обида или леко охлаждане на отношенията ви. Ако тези събития са насочени конкретно към вас, постарайте се по-бързо да изчистите негативните емоции от себе си и насочете вниманието си към задаващите се Коледни и Новогодишни празници.

Нормално е през този месец да имате очаквания за повишаване на доходите си или за получаване на допълнителни пари като премия награда и други. Някои от финансовите ви отношения през този месец ще имат връзка с чужденци, работа с чуждестранна компания или роднини, които са надалеч от вас. През декември очаквайте пари от различни източници, включително такива които са извън вашето населено място.

През този месец мнозина ще планират и ще осъществят едно пътуване, като е напълно възможно да бъде зад граница. Декември вещае спор свързан с човек, който живее извън дома ви и който трудно ще разбере вашата позиция. Не се опитвайте да убеждавате някого в неща, за които все още не преминал през нужния етап на развитие. През декември бъдете по-предпазливи с новите си познанства, тъй като някои от тези хора ще търсят познанство с вас с определена, користна цел.

През декември жените Овен ще получат приятни новини свързани с бъдещо майчинство, с бебе или друго специално събитие, свързано с малко дете.

Мъжете ще прекарат голяма част от времето си в разговори с приятели, с обсъждане на интересни новини за събития от близо и далеч. Това е месец, през който ще имате възможност да научите много нови неща или да вложите повече енергия в успешното реализиране на една нова идея.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през декември ще обърнете по-голямо внимание на клюки или интриги, които засягат хора, с които имате сложни отношения или които бихте могли да наречете свои неприятели. Добре е да знаете, че в цялата тази информация има и голяма доза лъжа. Не се впечатлявайте от всичко и не бързайте да си правите прибързани заключения. Проверявайте по-внимателно информация, която ще получите от хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

През този месец неочаквано ще възникнат причини да отсъствате от работа или училище за ден-два или повече. Възможни са промени в работата ви, свързани с Коледните или Новогодишни празници, които ще приемете негативно или като вид наказание. Във финансов план очаквано вашите разходи ще бъдат по-големи от обикновено, като причина за това ще бъдат не само празниците в края на месеца, но и други неочаквани събития.

Важна роля във финансовите ви дела ще изиграе човек от кръга ви роднини, който е роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен. През този месец ще преживеете емоционално един неуспех или друго тъжно събитие свързано с млада жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. През декември ще имате повод за събиране, свързано с момче или с млад мъж, или ще посрещнете такъв човек в дома си.

През декември ще възникне отлагане или промяна в планове, свързани с пътуване. Ако все пак тръгнете на път, подгответе се добре за неочаквани ситуации.

Младите жени Телец много трудно ще реализират плановете си за декември и това определено ще повлияе на настроението им.

Младите мъже Телец ще планират с голямо желание нещо, което ще има връзка с дома, в който живеят.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през декември ще се зарадвате на пари, които ще получите от различни източници. В голяма степен те ще ви помогнат да приключите с някои неприятни задължения, проблеми и други важни за вас финансови дела. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови документи от всякакъв характер.

През декември на изпитания ще бъде поставена ваша любовна връзка поради неясните, подозрителни или странни действия на вашия партньор. Възможни са здравословни проблеми, свързани с вашия брачен или романтичен партньор.

През този месец ще търсите най-доброто разрешение на ваш битов или имотен проблем. Ще търсите различни начини да приключите с важни за дома ви задачи свързани с комфорта, с битова техника и други материални вещи.

През този месец ще присъствате поне на едно събиране, което ще изисква подходящ избор на подарък. Декември ще бъде специален месец за жените над 35 години, тъй като ще имат причина да преживеят задоволство или признание от свършена работа и постигнати резултати. Ще имате добро развитие на ваши семейни или професионални отношения с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. През този месец ще се преживее стресова ситуация свързана с момче или мъж, като това може да бъде някой от семейството ви, от кръга ви познати или приятели.

Младите мъже Близнаци да се пазят от прибързани или рискови действия и решения. Като всеки месец и през декември ще има причина да сте недоволни, раздразнителни или склонни да влизате в пререкания с няколко около вас. През този месец успехите ви ще дойдат чрез вашето търпение, мълчание и изчакване естественото развитие на някои събития.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през декември ще имате повод да празнувате специално събитие в личния или любовен живот на млад мъж, което е ваш роднина или приятел.

През декември ще имате много повече срещи или събирания с хора предимно от кръга ви приятели. Поводите ще бъдат най-различни и ще засягат важни събития във вашия или техния живот, рожден ден за Коледни и Новогодишни празници и други. Това ще бъде благоприятен месец за създаване на нови познанства, както романтични така и професионални.

През този месец обърнете по-специално внимание на разговорите или събитията в живота на момиче или млада жена, която може да бъде ваша дъщеря, сестра, внучка или друга роднина. Наблюдавайте внимателно личния живот на собствените си деца, където може да възникне неприятно събитие вследствие на клюки или интрига от страна на жена.

През декември на мнозина ще им се наложи да преживеят някакъв вид загуба или провал, което всъщност да се окаже шанс или късмет за нещо ново в живота. След болката или разочарованието ще имате повод да се зарадвате на нещо съществено.

През декември ще имате динамична комуникация с мъж, с когото ще имате да уреждате финансови неща или документ. Покана или предложение от страна на мъж ще изисква от вас по-голямо внимание, преди да дадете своя отговор. През този месец ще ви се наложи да се погрижите за здравето на човек, който е роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

Младите мъже Рак ще мога да задълбочат своя романтична връзка с партньор роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. В някои случаи дори може да направите предложение за брак или да сключите брак през този месец.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през декември ще възникне конфликт с човек или с институция, с които ще имате да уреждате някакъв финансов документ, договор или плащане. Като цяло през декември ще преминете през период на нестабилност по отношение на парите в семейния бюджет, затова бъдете предпазливи с разходите си и добре и ги планирайте добре.

През този месец ще направите важна покупка за дома си, за която сте имали желание от доста време насам. Вероятно ще използвате Коледните и Новогодишни празници, като повод да реализирате това свое желание. През този месец мнозина от вас ще бъдат ангажирани с имотни дела или с друг вид собственост, която може да бъде притежание на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През декември ще вземете участие в търсенето на изход от една неприятна ситуация свързана с инцидент или някакъв вид авария, вследствие на което ще възникнат неприятности в работата или в жилището, където живеете. Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела. Някои от хубавите преживявания през този месец ще бъдат свързани с получаването на неочаквани пари от работа, от допълнителен професионален ангажимент или чрез някаква финансова институция.

През декември ще преживеете промяна в планове свързани с пътуване, което вие или млада жена от семейството ви планирате да предприемете. Ако отсъствате от дома си през този месец, това ще бъде само по-приятен повод и най-вероятно заради празниците в края на месеца.

Този месец вещае различни промени в плановете на младите жени Лъв, които имат някаква връзка с пътуване или с хора от друго населено място.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, декември ще ви зарадва с подарък или жест на внимание от страна на жена. Възможно е тя да е родена под знака на Козирог, Дева или Телец, но не е задължително. Едно ново познанство с млада жена ще ви срещне с една странна, необичайна личност.

През този месец може да преживеете разочарование поради лъжливи обещания или напразни надежди свързани с пътуване. Едно такова събитие ще бъде изживяно много емоционално от ваша страна.

През декември ще имате възможност за по добри доходи в дома си, за балансиране на семейния бюджет, въпреки по-големите разходи около празниците. През този месец ще имате благоприятни за вас ангажименти или финансови дела с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Декември няма да бъде благоприятен месец за начало на нова любовна връзка. Възможно е да преживеете разочарование при първа любовна среща, тя да се отложи или човекът, когото чакате да не дойде.

Декември ще бъде напрегнат месец в работата ви, независимо от какво естество е тя. Ще имате определени срокове да свършите важни задачи, което ще бъде голям натиск върху вас.

През този месец може да имате грижи или притеснение свързано със здравето на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който включително може да има кратък престой в болница. Декември ще бъде важен месец за младите мъже Дева, тъй като им предстои да вземат решение, да положат началото на нещо ново или да приключат едно съдебно дело.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, декември вещае за вас нови познанства с хора от близо и далеч. Те ще се случат по необичаен или неочакван за вас начин. Тези познанства тепърва ще имат важно значение за вашето бъдеще.

През този месец ще разчитате за нещо, което ще бъде важно за вас, на жена на 35-годишна възраст. Тя вероятно не живее с вас под един покрив или живее в друго населено място.

През този месец бъдете нащрек, ако имате финансови очаквания от страна на мъж, който най-вероятно е по-голям от вас или е на някакъв важен пост във вашата работа, представител на някаква институция. През декември някои от вас ще получат пари или друга облага чрез наследство или чрез мъж от кръга роднини.

През декември ще имате повече поводи за радост, особено в личен план. Това може да касае вашия интимен или брачен партньор, вашите деца или вашите родители. Ще имате поводи за събирания, извън тези свързани с Коледните и Новогодишни празници.

През този месец ще ви зарадва важен за вас успех или ще получите предложение, което ще отвори нови хоризонти пред вас през 2019. През декември да се избягва напрежение в семейните отношения, особено когато възникнат сложни ситуации или проблеми. Не допускайте размяна на обвинения, а търсете разумни, адекватни и бързи решения.

През декември неочаквано ще ви се наложи да разрешите в кратък период от време, неприятност или проблем свързан с дете или с млад човек.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през декември ви предстоят много по-големи разходи отколкото ще планирате предварително. Приходите ви също ще бъдат по-малко от това, което очаквате. Моят съвет е да бъдете внимателни с личния си бюджет и да се съобразявате с реалните си ресурси.

Декември вещае различни неочаквани събития, които ще имат връзка със собственото ви семейство или със семейството на ваши роднини. Възможни са събития свързани с годеж или сватба в кръга ви от роднини или приятели.

През този месец почти всички от вас ще отсъстват от дома си за ден, два или повече. Това ще бъде свързано с някакво важно събитие или ще имате конкретна причина за това. Някои от вас ще преживеят промяна свързана с нова къща или квартира. През определени изпитания ще премине любовната ви връзка, като по-непредсказуемо ще бъде нейното развитие, ако имате партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Като цяло този месец не вещае раздели, но това не бива да бъде причина за успокоение, особено ако тази връзка е важна за вас. През декември ще очаквате развитието на ваши напрегнати отношения с млад мъж, като по-скоро ще очаквате някакво действие или извинение от негова страна, отколкото вие да предприемете такива.

През този месец ще ви се наложи да вземете по активно участие при разрешаването на проблем или лична драма на приятел. Възможно е приятел да ви потърси поради нужда от помощ или услуга.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една специална седмица, която ще възникнат нови възможности. Може предварително или прибързано да прецените, че някои неща са невъзможни или ще ангажират твърде много време, за да бъдат реализирани. Добре е да знаете, че това ще бъде седмица, в която късметът ще бъде плътно до вас.

Работата ви тази седмица ще възникне повече напрежение и това може да даде отражение на вашия сън или на физическото ви здраве. Като цяло събитията които ще преживеете през тези седем дни ще бъдат очаквани, така че тяхното развитие определено ще зависи от предварителната ви нагласа или подготовка.

Ще имате интересни или благоприятни за вас отношения с жена. Това ще бъде благоприятно време за обсъждане на различни имотни проблеми или бъдещи ангажименти свързани с имущество. Възможно е да възникнат неприятности от финансов характер, които ще имат временен характер. Тази седмица ще ви изненада чрез събитие или действие на хора, с които сте живяли или работили заедно в миналото.

Жените Стрелец може да преживеят важна промяна през тази седмица, в която да поставят началото на нови отношения, нова работа или нов старт в живота си.

Мъжете ще имат повече работа, която ще трябва да бъде свършена в кратко време, много експедитивно и с положителен резултат.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през декември ще преживеете няколко конфликтни ситуации в дома си или с роднини. Не винаги правдата ще бъде на ваша страна, което ще ви направи още по-емоционални от обикновено. Би било добре да контролирате емоциите си през този месец и да не създавате излишно напрежение особено през втората половина на този месец.

През декември ще възникне необходимост да вземете важно решение свързано с момче или с млад мъж или да му помогнете с нещо, което е от съдбовно значение за него.

През декември избягвайте да се обвързвате с приятели или познати при разрешаването на битов или имотен проблем. Най-вероятно тяхната намеса само ще задълбочи съответния проблем. Декември ще бъде благоприятен месец за любовни преживявания особено за младите жени от този зодиакален знак. Предстоят ви нови познанства, срещи или събирания свързани с важен повод за настоящата ви романтична връзка.

През декември ще преживеете временно напрежение в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Новите познанства ще започнат трудно, с преодоляването на някои недоразумения или първоначални негативни впечатлени, но впоследствие тяхното развитие ще бъде интересно и полезно за вас.

През този месец е нормално да имате по-големи разходи, затова предварително планирайте всичко, за да избегнете затруднения. Финансови отношения с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион ще се отложат или развият в нежелана от вас посока.

Младите мъже Козирог ще създадат важни познанства със свои връстници, което ще рефлектира положително върху развитието им като личност.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, декември ще ви срещне с нови хора, като познанството с един млад мъж ще промени по някакъв начин интересите и мирогледа ви, или някои ваши планове.

През декември ще получите шанс или ще преживеете ситуация свързана с някакъв късмет, благодарение на мъж роден под знака на Козирог, Дева или Телец.

През този месец ще има за какво да се тревожите, но това не е най-доброто време за промени, още повече, че емоционално ще бъдете нестабилни. Може да се почувствате обидени от думи или действия на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През декември ще планирате покупки както за дома си, така и такива свързани с коледни или новогодишни подаръци. Бъдете внимателни в избора си, не избързвайте да купувате неща на промоция само заради по-ниската цена, тъй като качеството може да ви разочарова много бързо. Много малко от очакванията ви за този месец ще се реализират по начина, по който вие ги планирате.

Различни неочаквани събития или възникване на нови обстоятелства ще доведат до благоприятни или неблагоприятни промени. Въпреки, че ще имате очакване за една неприятна новина свързана с човек, когото познавате, тя все пак ще успее да ви изненада. Декември ще бъде благоприятен месец за работа или бизнес, където може да постигнете важни за вас успехи резултати.

През декември ще получите повече писма или имейли от приятели от близо и далеч. Някои от тях ще ви поканят на гости в техния дом независимо за това дали ще имат конкретен повод или не. Това ще бъде специален месец за жените над 35 години по отношение на тяхната кариера и бизнес.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през декември ще ви се наложи да разрешавате неприятности в семейството си, които ще ви костват непредвидени финансови разходи. Ще бъде важно да не задълбочавате подобни проблеми, за да не усложните атмосферата в дома си преди празниците.

През този месец бащите родени под знака на Риби ще имат специален ангажимент свързан с дъщеря или внучка. Декември вещае грижи свързани със здравето на близък човек. Възможно е посещение при болен човек в неговия дом или в болница. Ще преживеете по-голямо притеснение около едно събиране, което може да е важно за вашия личен или професионален живот.

През този месец внимавайте с действия водени от добрите ви намерения. От ваша гледна точка, това може да бъде добро дело или помощ, но за другата страна, това може да бъде причина за нов проблем или друга неприятна ситуация.

Избягвайте да се ангажирате с важни дела с човек, роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни. В края на годината ще изпитате носталгия или съжаление за една приключила през тази година приятелска или любовна връзка. Ако имате трудни любовни отношения и обмисляте раздяла с настоящия си партньор, оставете това си решение за началото на 2019.

През декември ще можете да се надявате на очаквани или неочаквани парични постъпления. Възможно е пътуване на по-далечно разстояние или с няколкодневен престой.

Жените под 35 годишна възраст ще потърсят оригинален Коледен или Новогодишен подарък за баща или друг роднина от мъжки пол.


image0 (9K)