Месечната пенсия вече може да бъде получавана в EasyPay

Месечната пенсия вече може да бъде получавана в EasyPay. Tова е възможно само с попълване на едно заявление в най-близката каса.

Прехвърлянето се извършва чрез договор между ЕasyPay и НОИ, което улеснява заявителя. Така навършилите пенсионна възраст могат да избегнат попълването на излишни документи, да не посещават физически съответните институции и да си спестят чакането на опашки.
Пенсията се получава по безплатна карта и сметка (IBAN), която се издава за минути – няма такса
за издаване, поддръжка и закриване. При постъпване на пенсията в сметката се получава
безплатно известие. Всеки притежател на картата има възможност за две безплатни тегления от
банкомат месечно, а при пазаруването с нея в търговските обекти няма такси. Това улеснява
пазаруването и използването на средствата по предназначение без излишни разходи. Могат да се
правят бързи и сигурни преводи от страната и чужбина.
Картите оперират в националната картова и платежна среда на Борика АД под марката Bcard,
лидер в предоставянето на услуги за банковия сектор. Това дава допълнителна сигурност на
ползвателите, че паричните им постъпления са защитени според предвидените по закон
финансови разпоредби.
Освен удобство и спестяване на пари и време за периода 1 юли – 30 септември 2020 г. всеки месец ще бъдат удвоени 10 пенсии. Всеки, който е подал заявление за получаване на пенсия по картата на EasyPay, участва автоматично на томболен принцип и има шанс да е сред късметлиите. За три месеца ще бъдат раздадени общо 30 пенсии.
“Всеки от нас би искал да се чувства добре на всяка възраст и да посвещава времето си на любими хора, места и развлекателни събития – тези неща, които дават пулс на живота и го изпълват със стойност във всеки един момент. Хората на пенсионна възраст искат да се наслаждават на свободното си време, да спестяват без особени усилия и да прекарват повече време с близките си. Сега това е по-лесно и може удобно да разполагат със собствените си средства, без да се притесняват за тях. Така Месечната пенсия вече може да бъде получавана в EasyPayчовек е щастлив и е свободен да бъде себе си”, споделя звездата на българската поп музика Йорданка Христова (на снимката), която бе поканена да тества картата на ЕasyPay като ценител на живота и стойностните творения.

Препечатваме със съгласието на 24 часа


image0 (9K)