Месечен хороскоп за юли 2019 година

Овен

Ако сте родени под знака на , през юли ще ви се наложи да преодолеете проблеми или да преживеете неочаквани промени свързани с работата или бизнеса ви.

Това ще бъде период от време, в който възникването на нови ситуации в живота ви, ще бъде причина за промени в дейността, с която сте ангажирани.

Те могат да не бъдат толкова кардинални или драстични, а да са свързани с необходимостта да се стартират нови услуги или нова продукция за изработка и др.

През този месец избягвайте коментари с колеги, относно дейността си или относно ваши ръководители, други колеги или клиенти. Неочаквано за вас може да се окажете център на една интрига или друга неприятна ситуация.

Кореспонденция или разговори с приятели ще са причина за обмисляне на нови идеи или предложения.

Възможнен е романтичен или друг вид интерес към вас, който ще ви изненада.

Във финансов план през този месец може да преживеете моменти на нестабилност, но това не бива да е повод за драма. От вас ще се изиска една по-добра организация и практичност в действия и използване на семейния бюджет.

Възможна е приятна изненада свързана с пари, като това може да има връзка с друг човек от семейството ви.

През юли може да очаквате радостно събитие или новина свързана с дете или млад човек.

Това ще бъде благоприятен месец за пътуване по различни причини без значение дали това ще бъде за няколко дни или за по-дълъг период.

Жените ще присъстват на важно събитие свързано с момиче или с жена.

Мъжете ще трябва да са по-внимателни и по-добре да обмислят своите решения и действия.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през месец юли ще имате възможност да постигнете важен за вас семеен или финансов успех, просперитет.

Тези благоприятни ситуации могат да имат връзка с действията на човек, който живее в друго населено място. Той или тя може да са ваши роднини, познати или да имат висок пост в една институция или партия.

Избягвайте конфликтите през този месец независимо колко сърдити или ядосани сте. Много е вероятно срещу вас да има една много злобна и отмъстителна личност.

Това особено важи за хора, които не познавате добре или такива, с които ви предстои да се срещнете през този месец.

В емоционален план през този месец ще имате по-чести периоди на нестабилност или несигурност в собствените си или на вашия партньор чувства. Лесно може да изпадате в депресивни състояния или да изпитате неувереност, да тълкувате действията на другите в съвсем погрешна посока.

Вие обаче имате дарбата да намирате най-доброто решение на всяка заплетена или неприятна ситуация в любовта, така че и сега ще намерите правилна посока на действие.
През юли ще получите похвала, важен комплимент или предложение.
Това ще бъде благоприятен месец за решение свързано с промяна на семейното ви положение.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар или лечение.

Мъжете ще могат да постигнат много през този месец. Не споделяйте собствените си действия преди да сте ги приключили и потвърдили успешния им завършек.

Жените ще са повече склонни към паника и прибързани заключения, което може да им изиграе лоша шега в един важен момент.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, юли ще бъде един силен и успешен месец, в който ви предстои да осъществите различни контакти. Важните за вас срещи през този месец ще определят вашите бъдещи действия от финансов характер.

Мнозина от представителите на Близнаци ще се ангажират с уреждане на финансови отношения с роднини или бизнес партньори.

През този месец може да очаквате предложение, което да ви донесе по-добра платена работа, да осъществите печеливша сделка или бизнес.

Ще имате много по-динамична комуникация с хора отблизо и далеч, като това може да има връзка с развитието на ваши лични, романтични или бизнес отношения.

През юли ще получите полезна за вас информация или предложение от страна на жена.

При реализацията на важни за вас планове или идеи през този месец на моменти ще имате очакване за трудни разговори или противопоставяне с хора. Това ще касае неприятности, които няма да можете да разрешите поради влиянието или намесата на определени хора.

През този месец ще се опитате да дадете помощ или подкрепа на близък човек, който има сериозен здравословен проблем.

Жените Близнаци могат да очакват повече ангажименти или развитието на важни събития свързани с дете или млади хора от близкото роднинско обкръжение.

Мъжете ще се влият пвоече при вземане на важни решения от мнението и съветите на друг мъж, независимо какви са отношенията помежду ви (роднински, приятелски и др.)

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през юли ще имате планове свързани с  ремонт, подобрение, преместване и други действия свързани с дома ви. За някои от вас подобни планове могат да касаят имот на село, в друга държава и др. Възможно е развитието на тези ваши планове да зависят от други хора и поради тази причина нещата ще се случват по-бавно или с различни отлагания.

През този месец ще имате възможност да реализирате благоприятно за себе си неща свързани с финансови документи, договори, банкови споразумения и др.

През този период може да получите изгодно за вас предложение, да постигнете повишение на заплата или по-добри продажби (ако работите в такава сфера).

През юли положително развитие ще постигнат тези от вас, които имат бизнес от дома или друга дейност, за която имате офис или ателие в дома си.

През този месец ще ви се наложи да се ангажирате с документ свързан с дома: застраховка, данъци и др.

Неприятните събития през юли може да са свързани с нечие здраве, с неочаквана необходимост от лечение. Напрежението в личните ви или професионални отношения също може да повлияе неблагоприятно върху здравето ви.

Новина, свързана с драма в живота на човек, когото познавате може да стане причина за пътуване или посещение в дома на този човек.

Жените Рак ще преживеят много повече притеснения, отколкото в действителност ще има причина за това. Психологическата и емоционалната ви нестабилност е нещо, върху което ще трябва да поработите през този месец.

Мъжете ще се сблъскат в ежедневието си със странни, непонятни хора, които ще повлияят по някакъв начин на разбиранията ви за различни неща от живота.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през юли ще ви изненада новина, предложение или документ, които ще определят развитието на ваши планове до края на това лято.

През този месец несемейните представители на зодиакалния знак Лъв ще могат да поставят началото на ново приятелство, романтична връзка или ще преживеят една любовна авантюра.

Ще ви зарадва разговор с интимен или брачен партньор, който ще има връзка с бъдещето на вашите отношения.

Инцидент или неприятна случка на работното ви място може да създаде напрежение в колектива ви.

През този месец ще възникнат грижи за собственото или на близък човек здраве. Вероятно ще ви се наложи посещение или лечение в болница.

През този месец ще можете да се зарадвате на придобивка в дома си. Ще вложите време и енергия в една промяна свързана с дом или имот, който притежавате.

Мнозина ще получат покана за сватба или семейно събиране, където ще отидат с подходящ подарък.

През юли ще получите неочаквана покана или предложение. Не бързайте да приемате или да обещавате, дайте си време да обмислите по-внимателно нещата преди да дадете отговор.

Жените ще имат емоционалнисънища свързани с хора от Отвъдното, чието значение ще се опитат да разгадаят. Интуитивно ще усещате, че съновидението ви не е случайно.

Мъжете ще имат повече семейни отговорности и задачи за изпълнение. Не ги отлагайте, защото няма кой друг да свърши тази работа вместо вас.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през юли ще възникнат промени в работата, свързани с нови ангажименти, разговори или бизнес отношения с нови клиенти, преместване на по-добра позиция или по-добро заплащане и др.

Това ще бъде благоприятен месец за покупки с кредит или на изплащане. Мнозина ще реализират едно пътуване, което може да бъде зад граница или да е вашата планирана лятна почивка.

През юли ще имате трудни и сложни финансови отношения с непознати хора или с хора, които живеят надалеч. Възможно е неприключени или проблематични отношения от миналото ви да ви създадат притеснение. Сега ще възникне необходимост от тяхното кардинално разрешаване, независимо на каква цена и с какъв резултат за вас.

През юли вероятно по-често ще отсъствате от дома си поради най-различни причини.

През този месец внимавайте какви хора допускате в дома си, защото не всеки идва с добри намерения.

През юли ще възникне неочаквана паника свързана със събитие в живота на момиче или млада жена.

Хубавите новини този месец ще са свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете, успехи или радостни моменти свързани с дете или с млад човек.

Неприятности в брака на жена (приятелка или роднина), които продължават дълго време през този месец ще намерят своето финално разрешение.

Жените Дева ще се зарадват на неочаквани пари, които ще им помогнат да задоволят някои свои желания.

Мъжете ще се наложи да се преборят с глупавото или капризно искане на дете или млад човек от семейството.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през юли ще можете да се възползвате от възникването на нови възможности свързани с образование, кариера или бизнес.

През този тридесетдневен период ще ви се наложи да вземате бързи решения и да действате без да отлагате ангажиментите.

През този месец трудно ще разрешите всички свои битови или имотни проблеми. Вероятно за някои от тях ще трябва да изчакате възникването на определени обстоятелства.

През този месец ако една истуация не се развие така както вие искате, значи нещо по-добро има в бъдещето за вас.

Любовният ви живот през юли ще се развива нормално и по-скоро ще ви донесе приятни преживявания, отколкото обратното. Това важи и за семейството ви или за домашните ви дела.

В дома си или в кръга си от роднини може да имате повод за събиране: рожден ден, юбилей, имен ден и др.

Ако имате планове свързани с пътуване или с хора отдалеч, през юли ще направите промени. Тяхната цел ще бъде да преодолеете някакви спънки или затруднения.

През този месец ще възникнат събития в друг град или държава, които ще следите с особено внимание.

През юли бъдете отворени за това, за което ще разговарят с вас приятели или роднини, независимо дали това ще касае работа, бизнес, промени в личния живот и др.

Жените Везни ще имат важен разговор с мъж, след който ще имат по-ясна идея за развитието на собствените си планове и бъдеще като цяло.

Мъжете трудно ще съберат това, което са разпиляли преди време. Някои житейски уроци са по-трудни, но винаги можете да започнете отначало.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през юли ще ви изненада неочаквана покана или предложение. Това ще ангажира мислите ви в търсене на най-добрата или правилна реакция от ваша страна.

Юли ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с настояща или бъдеща работа. Това ще бъде и благоприятно време за преместване в друго населено място или в ново жилище.

През този месец ще се тревожите около събития в живота на приятели, които са в момента надалеч от вас.

Една неочаквана среща ще ви запознае с интересни хора, с които ще поддържате контакти и за в бъдеще.

Трудни моменти могат да възникнат около дете или внуче, които ще са вследствие на различни преживявания или нови обстоятелства в техния живот.

През този месец ще се обмислят важни разходи и покупки, които ще трябва да се направят преди есента.

През този месец ще очаквате разговор или извинение от страна на човек, който ви е обидил с предишни свои действия.

Ще получите покана за пътуване от страна на приятел, което обаче ще ви бъде трудно да приемете поради лични причини.

Жените Скорпион ще отделят много повече време за приятелите си, отколкото за собственото си семейство. Вероятно сега имате нужда от „разтоварване“ и преживяване на повече приятни емоции.

Мъжете ще се ангажират с документ или договор, от който ще зависи стабилността или сигурността в работа, бизнес или в едно ново начинание.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през този месец ще преживеете различни емоции свързани с важна за вас комуникация с мъже.

През този месец една от големите ви надежди или планове ще бъде свързана с предложение или документ, като тези неща ще имат най-доброто за вас развитие.

Вероятни са неприятности или спорове с дете или млад човек, който живее на разстояние от вас.

Ще преживеете конфликт с роднина или приятели поради възникване на някакво съмнение или недоверие относно определено действие и др.

През този месец ще имате повод за радост в личен план поради неочаквани финансови приходи, получаване на добри новини свързани с предстоящи доходи, плащания и др.

През юли ще има интересно присъствие в дома ви на жена или нейните действия ще повлияят благоприятно на домашните ви дела.

През този месец ще очаквате събиране, което ще изиска подарък или специален жест от ваша страна.

Ще имате възможност да финализирате разговори или да сключите договор от имуществен или имотен характер.

Жените ще се наложи да довършат под напрежение дела, започнати през последните три месеца. Изненадите в живота ви пре зтози месец ще форсират развитието на определени събития.

Мъжете ще планират и реализират важни срещи, на които ще се дискутират бъдещи действия в семейството или в работата.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, юли месец ще запомните с интересни и важни събития свързани с роднини отблизо и далеч. Очакват ви най-различни изненади, както свързани с тях.

През този месец ще можете да уредите във ваша полза различни финансови отношения, договор и споразумения.

През юли родителите Козирог ще имат причини за силни емоции и преживявания свързани с важни събития в живота на дете или внуче.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на момиче в дома на роднини или приятели.

През този месец ще сте в очакване развитието на неприятности или тяхното приключване.

Това са неща, които спъват развитието на важни за вас семейни или професионални планове.

Определено късмета ще е на ваша страна през юли и вие ще сте достатъчно разумни и трезви да не го изпуснете.

Една от силните ви страни този месец ще е възможността да разрешите материален или имуществен проблем, проблем с жилище или строеж и др.

Опасността идва от по-големите очаквания, които може сами да си дадете в желанието за бързо развитие на делата ви.

Въпреки хармонията и стабилността на семейните ви връзки ще имате своите трудни дни. Тогава по-лесно ще провокирате конфликти за незначителни неща.

През този месец ще ви изненада новина или събитие свързано с годеж или сватба.

Мъжете Козирог ще се наложи да вземат важно решение за бъдещето, в което не трябва да има никакви емоции. Преосмислете присъствието на някои хора в кръга ви от приятели.

Жените ще се зарадват на неочаквани пари или важен финансов документ или договор.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, новите познанства и контакти, които ще създадете този месец тепърва ще имат важно значение в живота ви. Благодарение на тези контакти ще започнете да обмисляте сериозна промяна в живота си свързана с начина ви на живот или работа.

През този месец са възможни разходи свързани с пътуване. Възможно е да получите пратка или пари от друго населено място.

През този месец могат да възникнат някои неприятни събития свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

През този месец могат да възникнат или да се усложнят проблеми със здравето на жена роднина или да възникне друго сериозно притеснение свързано с нея.

През юли ще бъде важно да не загубите чувството си реализъм и практичност, тъй като има вероятност да други хора да ви заблудят. Възможно е вие самите да се заблудите по финансови въпроси, или при търсене на лесна печалба на пари.

Ще разчитате на помощ и съдействие относно домашни, семейни дела или проблеми от страна на приятели.

Каквито затруднения или проблеми да имате този месец, винаги ще се намира най-доброто разрешение за тях. Паниката и импулсивните действия са нежелани през този месец.

Избягвайте прибързани коментари, конфронтации и всякакви други действия.

Мъжете Водолей ще се наложи да се погрижат за собственото си здраве или ще преминат през някакво медицинско лечение.

Жените трябва да бъдат по-предпазливи в новите си познанства и да не се осланят на физическата привлекателност или професионалното положение на новите си познати.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през юли ще имате благоприятно време на разкриване истинските намерения и чувства на човек от кръга ви роднини, приятели или колеги.

Изненади могат да възникнат чрез събития в живота на момиче или жена от семейството ви.

Този месец вещае повече доходи в семейния бюджет, но и повече разходи.

През този месец ви предстои да подпишете документ от финансов характер, договор, банков кредит и др.

Юли ще бъде неблагоприятен месец за съдебни дела от финансов характер. През този месец действия или решения на мъж ще повлияят на живота ви до края на годината.

Важно събитие или промяна в живота на родител, брат или сестра, ще се отрази по някакъв начин на цялото ви семейство.

Интересно и най-вероятно отдавна планирано пътуване очаква повчето от вас през юли.

За съжаление през този месец ще си имате своите битови проблеми в дома. Възможни са проблеми с техника и апаратура на работното ви място.

През юли може да очаквате събитие от семеен характер, като годеж, сватба, рожден ден, юбилей, имен ден и др.

Мъжете ще запълнят графика си през юли със семейни задачи, събирания или гостувания по различни поводи. Ще ви бъде трудно да контролирате личните си финансови ресурси.

Жените ще се фокусират върху важни неща, които касаят собственото им дете. Не отказвайте помощта на мъж водени от личните си емоции.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

 

 


image0 (9K)