Месечен хороскоп на България за месец януари, 2018 г.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

През януари ще се наложи, искаме или не, да творим нова карма заради противопоставянето ни на кармичните изисквания, нашите лични, в политически аспект и свързаните с България. Трудностите са предизвикателство, което можем да преодоляваме с неподозирана лекота, стига да сме дейни, да сме творци на Съдбата си и да не стоим в пасивно очакване някой да ни дари мечтаните блага, което няма да се случи.

[ad id=“225664″]

Време е да създадем нови отношения, да загърбим част от старите и отживели времето си, особено ако са във вреда на България. Интуицията и разумът ще ни направляват.

През този месец са възможни крайни действия към хора, които грабиха от държавата за лично благо с вярата, че са неуязвими. В годината на Луната те неочаквано за обществото ще получат своето възмездие по един или друг начин, съгласно законите на кармата и незримия свят, а трудностите, дори за държавата, които са създавали, ще се стоварят върху тях самите. Правосъдието за делата им е едната страна на разплатата, другата е натрупването на грехове в дните им и липсата на желание, помисъл, дори мимолетен опит да поправят стореното.

[ad id=“263680″]

Няма да им е възможно отново да се скрият и да се обградят с платени поддръжници, които ще отричат истината и ще доказват как черното е бяло. Няма да липсват разочарования заради обвързване с неподходящи делови или интимни партньори.

Причината е в липса на правилна преценка за хората, които допускаме до себе си и им се доверяваме, без да сме ги опознали. Необмислените думи се помнят и през януари ще са за пореден път причина за конфликт и мълниеносно приключване на дипломатически и междуличностни отношения.

Политиците ни са длъжни да бъдат в час с международните и най-вече с европейските изисквания и със случващото се на планетата, дори и в отдалечените, спрямо България, райони, защото не се знае дали няма да сме потърпевши.

[ad id=“225664″]

Продължава да важи предупреждението за не малко от българите зад граница – длъжни са да узаконят престоя си, въпреки че както те, така и част от живеещите в България, ще предпочетат да се жалят от злата си Съдба, вместо да бъдат нейни творци за по-добрия си живот.

Трудностите през януари са особено тежки за хората с нестабилна психика или изпадналите в отчаяние, готови да посегнат на живота си. За съжаление Луната не им пречи да го сторят. Още от януари сме заплашени от наводнения.

Нека не разчитаме, че Създателят ще отклони буйните придошли води и ще ни предпази от природни бедствия, след като самите ние проявяваме безотговорност и безхаберие.
www.karm-krag.com


image0 (9K)