Месечен хороскоп за август: Емоции объркват Овена, сложно време за Близнаците

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през август ще ви изнервят действията и думите на хора, които имат своя идея за живота и се опитват да я налагат на другите хора около себе си. Конфликт с такива хора няма да ги промени, но може да провокирате неприятни реакции от тяхна страна.

През август ще сте напрегнати от забавянето на важна за вас информация или документи.

Понякога новините от страната или от чижбина ще са объркващи, дезинформиращи, разочароващи ви.

Ще има умишлено манипулативно въздействие върху вас от страна на човек, който няма интерес нещата в живота ви да се развиват добре.

Объркани от различни емоции и преживявания през август ще сте склонни по-често да търсите контакти със стари приятели. Ще искате “да сверите часовника” си вслушвайки се в тяхната гледна точка и мнение. Ако се налага споделяне на лична информация бъдете по-предпазливи.

Семейните и любовните проблеми ще вървят почти заедно през този месец. Хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отминават.

Финансово ще сте сравнително стабилни, освен ако не сте се амбицирали с някакви нереални очаквания.

Възможно е временно забавяне на пари или на финансов документ.

През август мнозина ще трябва да се погрижат за здравето си, ангажирайки се с някаква терапия, зъболечение, козметични процедури и др.

През този месец избягвайте стреса и притесненията, защото като цяло пред вас е месец на прогрес и напредък.

На мъжете ще им се наложи да вземат трудни решения, да проведат важни разговори, или ще имат контакти със съдебна/ юридическа институция.

Жените ще имат специално преживяване с човек роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Телец 

Ако сте родени под знака на Телец, през август може да реализирате едно пътуване с цел гостуване на приятели или роднини, които живеят в друг град или държава.

Възможно е обаче да поканите на гости приятели или роднини, които ще искат да ви гостуват по някаква причина.

Подобни събития през август ще са част от промени, които в момента вървят в живота ви. Възможно е вие да виждате само едната страна, а в същност развитието им да има някакъв конкретен, все още неясен или невидим смисъл.

Дори да не усещате промените в живота си, те видимо или невидимо се развиват и ще имат явен за вас резултат през следващите няколко месеца.

През август може да ви разстрои една неприятна новина свързана с мъж от кръга ви роднини или приятели.

През този месец може да имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място (включително е възможно и в чужбина).

Възможно е да се ангажирате с уреждането на някакъв документ с такъв човек.

През август може да се притесните около здравето на роднина или приятел, на които им предстои болнично лечение или операция.

През този период от време бъдете много внимателни на работното си място. Не следвайте сляпо емоциите си, не реагирайте прибързано, особено в отношенията си с колеги, клиенти или партньори.

Предстои ви разговор с човек, който ще има желание да ви сподели свои идеи и планове. Ще има нужда от вашия съвет или мнение. Не бързайте с коментарите си, тъй като ще се нуждаете от повече информация и проучване.

Любовта през този месец може да бъде сложна поради по-голямата ви емоционалност и нетърпеливост. Ако все още гледате назад към една приключила връзка, знайте че си губите времето с напразни надежди. Натиск от ваша страна, провокиране на срещи или разговори може да ви изправи лице в лице с тайни, чрез които сами ще си причините болка.

Обърнете поглед напред към бъдещето. Ако нямате нов партньор, огледайте се за нов старт в живота си.

През август може да очаквате допълнителни пари от работа, а ако имате собствен бизнес ще ви зарадва леко покачване на доходите ви. Възможни са и неочаквани пари.

Мъжете ще са много внимателни с всякакви нови начинания.

Жените ще разчитат повече на късмета си, и учудващо е, че той няма да ги разочарова.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през август ще получите шанс да постигнете важни за вас успехи. Ще ви бъде дадена нужната закрила и късмет, но не злоупотребявайте с това.

Пазете се обаче от необмислени коментари, от по-грубо общуване с околните, от конфликти. Такива действия от ваша страна ще поставят на сериозно изпитание важни за вас отношения с роднини, приятели, колеги и др.

Август ще бъде сложен месец за тези от вас, на които им предстои ангажиране със съдебно или с юридическо дело.

През този месец ще имате благоприятно време за работа, въпреки че няма да ви липсват стресови ситуации. Това касае предимно тези представители на Близнаци, чиято работа е свързана с някакви специфични отговорности.

На мнозина от вас ще се наложи да отсъстват от дома си за няколко дни. Това може да се случи през почивните дни с цел отдих или да има връзка с посещение при родственици.

През този месец силно ще ви подразни лицемерието на човек и опитите му да хитрува или да манипулира хората около себе си. Това може да ви накара да покажете открито своето неодобрение, но може да останете само с гнева си и да игнорирате ситуацията водена от други ваши по-важни интереси.

През август ще преживеете неприятности свързани с човек от близкия ви кръг роднини или приятели. Те вероятно ще имат връзка с имотни или битови проблеми, проблеми с битова техника или автомобил и др.

Това ще бъде благоприятен месец за уреждане на финансови отношения. Възможно е да получите пари от конкретна личност, от държавна институция или банка.

През този месец ще имате повече сънища свързани с хора от Отвъдното, като причината за това може да бъде силната им липса във вашия живот, както е възможно те да ви носят някакви послания.

Вероятни са моменти на болезнена самота, независимо дали живеете сами или с други хора.

Август ще бъде благоприятен месец за пътуване, като най-вероятно то ще се развие според плановете ви. Очаквайте събирания свързани с приятни емоции или срещи с интересни, забавни хора.

През този месец ще имате повече от обикновеното разговори с хора, които живеят надалеч от вас.

През август мнозина ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба свързана с добре свършена работа или друг вид ангажимент.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през август ще организирате или ще присъствате на повече срещи и събирания, свързани с различни празници или събития.

През този месец ще имате много по-големи надежди за развитието на ваш жилищен или имотен проблем, за промяна свързана с нов дом, за преустройство на вече притежавано от вас жилище в града или на село.

През август ще бъдете много по-търпеливи, ще сте склонни да наблюдавате и да изчаквате развитието на определени събития.

Възможно е да преживеете раздяла с приятели или роднини поради ваше или тяхно заминаване в друго населено място или държава.

През този месец ще имате възможност да приключите с един период от живота си. Този завършек може да има връзка с край на една кариера и начало на нова, с преместване в нов дом, създаване на ново семейство, с раждане на дете и др.

През тези дни ще отделите повече време за хармонизиране на напрегнати отношения, които са обременени от стари проблеми.

Едно ваше старо приятелство ще напомни за себе си, като тов аможе да стане чрез новини които ще получите, чрез неочаквана среща или друго неочаквано събитие.

През август ще имате повече сънища свързани с хора от Отвъдното. Тяхната странност или неочакваност ще ви накарат да се замислите относно посланията, които евентуално се опитват да ви дадат.

През август за мнозина от вас може да възникне пътуване по работа, с определена цел, по задължение.
Възможни са нови делови или професионални отношения с човек от друго населено място или държава.

Несемейните представители на този зодиакален знак ще имат интересно развитие на романтична връзка или ще създадат ново романтично запознанство.

Мъжете ще прекарат специални моменти с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

Жените ще са повече ангажирани с деца или внуци, като голяма част от финансовите им разходи ще са свързани с тях.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през август ще преминете през един труден и много отговорен период от време. Предстоят ви важни събития, вземане на трудни решения. Пред вас ще са проблеми, с които ще трябва да се справяте много сериозно и планирано.

Още в началото на месеца е важно да знаете, че всяка грешка или пропуск може да ви струва забавяне или загуба. Колкото повече дисциплина има в действията ви, толкова по-защитени ще бъдете от бъдещи проблеми неприятности.

През този месец има голяма вероятност за конфликт с някой, който ще отправи неприятни обвинения или упреци срещу вас.

Предстоят ви финансови ангажименти, които ще са свързани суреждане на деликатни, здравословни или кредитни отношения.

Въпреки, че август носи шанс за печалба или за получаване на пари, то също така има и знак за загуба или затруднение, свързано с пари.

През този месец ще ви зарадва новина свързана с дете или с внуче (ако имате такива), с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

За по-младите представители на този зодиакален знак, август ще бъде благоприятно време за професионално развитие, за постигане на важни успехи в образование или кариера. Ще имате възможност да покажете ваши способности, да представите ваш проект или идея.

През този месец мнозина ще имат разход на пари свързан с една по-крупна инвестиция, покупка (нов автомобил, скъпи вещи за дома, нов имот и др.). Възможно е и получаване на пари от дивиденти, рента, наем и др.

През август мнозина ще получат покана за годеж, сватба или друго голямо събитие от семеен характер.

През август може да преживеете приятна изненада свързана с някой, който живее надалеч.

Жените ще приготвят приятна изненада за близки хора и ще очакват с нетърпение тяхната реакция.

Мъжете емоционално ще преживеят периоди на лошо настроение или неудовлетвореност от самите себе си.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през август очаквайте интересни новини, които ще променят някои ваши планове или очаквания. Те вероятно ще касаят в голяма степен ваши роднинските или семейни отношения.

Възможна е новина или събитие свързано с раждането на дете или важно събитие в живота на млад човек от фамилията ви.

През този месец на мнозина от вас им предстоят разговори и работа свързана с документи, с подялба на наследство и др.

Неприятности през август могат да възникнат при тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело или с разрешаването на някакъв юридически казус.

Август носи повече разходи свързани с дете или внуче, за които ще имате предварителни планове и очаквания.

През този месец ще възникне неочаквана паника свързана с новина или клюка, която ще се окаже невярна, фалшива или умишлено рапространена от някой, който има специален интерес от такава дезинформация.

Съвета ми е да не реагирате прибързано, без да сте проверили съответната информация.

През август е вероятно пътуване за по-дълго време на човек от семейството ви свързано с работа, учение или друга житейска причина.

През август някои от вас ще се зарадват на добро предложение свързано с покупко-продажба на имот или жилище.

През този месец използвате благоприятните тенденции да поставите началото на ново запознанство с човек, който има достатъчно опит в живота си и ще съумее да оцени вашите истински, сериозни намерения.

През август голяма част от мъжете ще преживеят трудности, което ще се окаже единствения начин съдбата да ви провокира да вземете категорични решения, да промените нещо в живота си.

Жените Дева ще имат семейни ангажименти свързани с помиряване на роднини, които имат противоречия, трудна комуникация, прояви на упорство и инат.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е един успешен месец, в който ще имате възможност да реализирате някои ваши смели идеи и планове. Ще имате шанс за реализиране на пропуснати досега възможности или отложени проекти поради липса на благоприятни обстоятелства.

През този месец може да получите пари, за които сте имали някакви спънки или затруднения досега.

През август ще получите една неприятна новина от друго населено място свързана с човек, когото познавате.

Възможно е окончателно завръщане в родината ви на близък човек или приятелка от далеч.

Този месец ще е благоприятно време за уреждане на финансови проблеми и отношения. Може да имате късмет и значителен успех във паричните си дела.

През август ще успеете да внесете по-голяма яснота в любовния си живот. Ще сте наясно какъв е човека до вас, какви планове има за бъдещето и дали ще продължите заедно да вървите занапред. Това особено важи за отношения, които преминават през сериозни изпитания и затруднения.

През този месец ще сте склонни да приемате любовните си отношения много по-спокойно и трезво, без излишни емоции или желание за конфликти. Ще сте склонни дори към отстъпки, компромиси или да поискате прошка, ако ситуацията изисква подобни действия от ваша страна.

През този месец важна роля в професионалния ви живот или бизнес ще изиграе човек, който има важно обществено (политическо) положение, опит, или по-добро образование от вас.

Мнозина от представителите на знака Везни ще се зарадват на свой личен успех в кариерата си, който ще споделят и отпразнуват с близките си хора.

През август неочаквана интрига свързана с човек от дома ви или роднина ще създаде известно объркване, докато се разбере кой е причинителят на тези злонамерени действия.

Мъжете ще получат важен документ, новина или предложение.

Жените Везни ще имат повод за радост в собственото си семейство.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през август ще сте много енергични, амбициозни, вдъхновени за най-различни дела, включително такива свързани с някаква доза риск и неизвестност.

През този месец особено внимание ще отделите на битови или имотни проблеми, тъй като ще искате да ги разрешите преди есента. Може да направите някои реформи в дома си, да положите специални грижи за имот, който притежавате и др. Мнозина ще отделят повече време за работа или занимания извън дома си: градинарство, селско стопанство, туризъм, планинарство и др.

През този месец избягвайте прояви на самоувереност. Следете внимателно новините, развитието на събитията и се нагаждайте според конкретната обстановка, там където живеете.

През този месец съдбата ще ви даде един урок по мъдрост, който може да се придобие чрез конкретен житейски опит. Бъдете готови за такова преживяване!

През август ще имате поводи за срещи и събирания свързани с най-различни хора. Бъдете предпазливи в контактите си, и не омаловажавайте значението на епидемилогичната ситуация в страната, където живеете.

Любовта ще може да ви покаже своята щедрост през август. Разбира се, това в голяма степен ще зависи и от други обстоятелства, но като цяло август ще бъде време за романтика, любовни приключения и нови авантюри.

През този месец могат да ви зарадват пари или финансов документ чрез ваши родственици или чрез работа (бизнес).

Напрежение може да възникне около млад човек от кръга ви роднини или приятели, някой който живее в друго жилище или в друго населено място. Напрежението ще е свързано с някакъв конфликт, недоразумение или с разногласие по различни теми от живота.

Моментите на тъга, депресия или объркване в семейните отношения ще възникне там, където има неискреност, мълчание и липса на комуникация. Едно такова психологическо натоварване може да ви се отрази по най-различен начин, според личното ви емоционално състояние.

Мъжете ще имат силен месец за професионална и бизнес реализация.

Жените Скорпион да избягват хитрости или разпространяване на лична (непроверена) информация, защото рискуват да попаднат в много неприятна ситуация.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през август могат да възникнат различни емоционални събития и преживявания, които може да са поводи за сълзи (включително от радост). Предстои ви да преживеете най-различни неочаквани събития, някои от които могат да ви донесат нови възможности за развитие. Бъдете готови за нови предложения или шансове, които съдбата ще ви даде през този месец.

Някои от вас ще преживеят трудно емоционално събитие свързано с човек от кръга си роднини или приятели. То може да бъде свързано с различни очаквани или неочаквани промени в техния живот.

Допусне ли се конфликт в дома ви през август, то причината за него ще бъде в основата на множество по-малки или по-големи конфликти до края на годината.

Във финансов план ще трябва на всяка цена да подредите своите приоритети и да постигнете тяхното реализиране. Нищо обаче няма да се случи без помощта на хора от дома ви или на близки родственици.

През този месец повод за радост или събиране може да бъде ново начало или успех в образованието (работата) на човек от семейството ви.

През август може да имате среща с някой, с когото ви предстои да се разделите в близко бъдеще поради различни събития. През този месец обърнете по-сериозно внимание на здравословните си неразположения и проблеми.

Това ще бъде благоприятен месец за начало на семеен бизнес или на друга дейност, която ще облагодетелствува по някакъв начин цялото ви семейство.

Помнете: това е месец, в който съдбата ще маркира развитието на важни събития в живота ви, чието развитие предстои до края на тази година и през 2021.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през август ще ви бъде много трудно да покажете търпение или толерантност спрямо действията на други хора. Без значение е дали те са ваши роднини, приятели, колеги или познати. Най-вероятно те ще се опитат да ви помогнат в конкретна ситуация, което обаче ще ви донесе усложнения или дискомфорт.

В любовния си живот ще имате интересни преживявания, които ще оставят някакви спомени в живота ви.

Възможна е нова любовна връзка при несемейните представители на знака. Доколко ще бъде перспективна ще зависи от много други фактори.

Намесата на роднина в семейния ви живот през този месец ще има неочаквано въздействие на отношенията ви като цяло. Последиците от проведените разговори, дадена ви помощ или предложение, тепърва ще се усети в близко бъдеще.

През август ще имате интересно развитие в положителен план на лични или професионални отношения с жени.

Като цяло този месец (въпреки летния сезон) ще създаде предпоставки з апостигане на важни резултати в кариерата ви.

Изненада може да възникне в работата ви свързана с временно отлагане на някаква нова дейност или промяна.

През август ще бъде важно да бъдете сериозни при изпълнение на обещания, които сте дали на хора около вас. В противен случай не само ще развалите отношенията си, но и последствията ще са доста неприятни за вас.

През този месец е възможно неочаквано пътуване свързано с непланирани събития.

Жените ще имат възможност за леко увеличение на доходите си.

Мъжете да бъдат внимателни в обща дейност или ангажименти с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през август ще възникнат нови ангажименти свързани с документи, с наследство, с вещи или имущество на починал родственик и други събития свързани с хора от Отвъдното.

През този период ще имате много силни (предсказващи) сънища свързани с тях.

Тези от вас, които са започнали процес на раздяла или развод ще направят стъпка назад и ще се опитат да преосмислят своите решения и действия. Едно събитие, разговор или среща ще ви провокира към размисъл.

През август повечето от вас ще имат благоприятно време за пътуване на близо и далеч. Предстоят ви много приятни емоции, посещение на нови места или ще се срещнете с нови хора.

През този месец могат да възникнат неочаквани проблеми свързани с роднина, които ще касаят негови/нейни семейни конфликти.

През този месец представителите на зодиакалния знак Водолей ще са лесно докачливи, свръх емоционални, което ще създава лесно напрежение.

През този месец е възможно да се откажете от една своя идея свързана с работа или бизнес. Като цяло август нови продължение на един процес на професионална промяна, който може да продължи няколко месеца, включително и през 2021 година.

Мъжете Водолей ще са склонни към прояви на ревност, подозрителност, липса на разбиране желанията и чувствата на другите, което ще е проблем за тях.

Жените от този зодиакален знак ще имат повече финансови ангажименти и отговорности свързани с пари.

Внимавайте, когато работите или имате обща дейност с човек, когото не познавате добре.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през август ще преминете през едно напрегнато и неспокойно за вас време. Ще имате притеснения за едно, а други неща ще възникнат като проблем.

През август може да възникне необходимост от неочаквани промени или вземане на важни за живота ви решение. Вероятни не сте готови за тези неща, и ще трябва да се нагаждате на бързи обороти.

През август някои от вас ще се разделят с близък човек за даден период от време поради пътуване или друга важна причина. Повече грижи, задължения или проблеми с дете ще имат жените от този зодиакален знак.

През август ще бъде важно да съумеете да запазите самообладание при всяка неочаквана ситуация. Това е месец, който носи развитие на различни динамични събития.

Избягвайте да приемате всяко неочаквано събитие, вторачили се само в неговата негативна страна. Във всяко едно събитие има нещо хубаво има и нещо, което трябва да ни държи нащрек.

През този месец мнозина от вас ще получат пари, за които са имали някакви притеснения в близкото си минало.

През този месец определено могат да ви зарадват новини или документ от финансов характер, стига да не сте се натоварили с някакви нереалистични очаквания.

Жена, която е ваша роднина ще изиграе положителна роля в живота ви през този месец. Благодарение на нея ще постигнете успех, или ще реализирате важно за вас начинание, план.

През този месец ще присъствате на важно събитие свързано с мъж, най-вероятно от кръга ви роднини.

През август бъдете по-внимателни и тактични в отношенията си с хора родени под огнените зодиакални знаци.

За младите жени август носи нова любов или ново развитие на вече създадена връзка.

Мъжете Риби ще имат късмет в реализирането на важен план свързан с дома и семейството. 

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)