Меркурий ретрограден от 5 до 28 март

По това време в живота на много хора могат да възникнат определени проблеми.

Най-честите проблеми ще бъдат задръствания по пътищата и закъснения с транспорта, проблеми с комуникациите, техническите средства, в общуването поради неразбиране и недоразумения, грешка в документите. Меркурий не обича неизвестните маршрути и новите запознанства. Напротив, той ни връща към миналото. Затова избирайте пътуване до познати места и маршрути. Целият период е неблагоприятен за романтични срещи, за брак, за подписване на договори, за хирургични операции, за секцио. Не правете инвестиции, не купувайте автомобил, недвижим имот, техника, телефони, компютри, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

Луната се движи на празен ход от 10:06 до 10:12 часа.

Луната е в знак Водолей до 10:12 часа и след това влиза в знак Риби, където ще остане до 22:29 часа на 7 март.

Когато нощната владетелка се намира в Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното.

Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Грижа за цветята: Луната в Риби дава на пространството положителна енергия, която позволява на красивите ви цветя да се развиват бързо. Подходящо е за поливане и заедно с това торене на растенията, разрохване на почвата, но това да стане вечерта. Сутринта по-добре не го правете.

Преобладава 29 лунен ден от 06:38 часа на 5 март до 07:06 часа на 6 март.

Тежък ден, с мощна енергия. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте навътре нещата.

Бизнес – Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности. Нараства процентът на злополуките, нещастните случаи и авариите.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло, дома. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Не се доверявайте на никого. Това е ден на предателствата.

Секс – Добре е да се откажете от сексуални занимания.

Подстригване не се препоръчва.

Добре е навсякъде да е светло.

Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Днес е 20 слънчев ден – Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да общувате. Малко трябва да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Не се поддавайте на провокации. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Да се яде малко. Да се избягва свинско месо и сладко.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)