Мейзер вика духа на убития Hики с библейски ритуали

С библейски ритуали за гонене на зли сили, молитва и тамян освободената Анита Мейзер ще се срещне за последен път с духа на Ники Димов, за да се прости с него и да го пусне да отлети в покой.

[ad id=“225664″]

Така тя смята да изчисти съзнанието си от спомена за фаталния инцидент, при който загива любимият й съпруг, разкриват нейни близки, пише в. „България днес“. Мейзер вече е у дома, във фаталното жилище, където за последно вижда културиста жив. Той издъхва 20 минути след полунощ на 14 август 2016 година, след опасна игра със свински опашки, стегнати около врата му. След като се удушава, Анита е обвинена за убийство по непредпазливост и лежа 22 месеца в Сливенския зандан. Макар делото да не е приключило, Анита вече се прибра в злокобния луксозен апартамент в Евксиноград. Там тя още с влизането вижда любимата си масажна маса, върху която Ники е лежал за последно. Решава, че трябва да се отърве от нея, за да скъса окончателно с тежкото минало и да се започне на чисто. Пред най-близките си приятели, които я посещават в дома й след освобождаването,

[ad id=“263680″]

Анита заявява, че би искала да извика духа на Ники, за да се сбогува и да го пусне да се рее в небитието. Силиконката е неотлъчно с Библия в ръка. Смята да се отърве от кошмарните спомени с религиозни методи, а не с езотерика. Мейзер планира да покани свещеник да прочисти дома със светена вода и тамян, като смята, че и духът на Ники ще бъде освободен по този начин. Това ще се случи в следващите седмици, когато Анита е готова психически да се срещне с нови хора. По време на престоя си в килията Анита се изповядва и на затворнически свещеник и дава обет да се смири и да стане праведна, ако напусне зандана. Ден след като е освободена, тя заявява, че ще държи до край на думата си и ще промени начина си на живот. За начало спира със светските изяви на първо време и се връща към детоксикация, спорт и здравословно хранене.

[ad id=“236999″]

Мейзер е известна в хайлайфа със спазването на строг хранителен режим и изтощителни ежедневни тренировки. Това разкриха пред „България Днес“ близки на силиконката, които сериозно се опасяват за здравето й. Те са категорични, че Анита е все още в шок и не може да се зарадва на дългоочакваната свобода. Тя брои 5 бона гаранция, за да напусне Сливенския зандан. В късния следобед на вторник е пусната от варненския арест и посрещната от дъщеря си Джулия и котката Дулче. Мейзер се радва, че пухкавата бяла котка все още я разпознава и прекарва първата си нощ близо до нея. След като се прибира в жилището, Анита не разпознава кабината на собствения си асансьор и пита дъщеря си дали го е сменяла. След това се чуди откъде се е появил нов телевизор в жилището. Оказва се, че той е стар и Анита сама го е купила, но не разпознава мебелировката заради преживяното през последните две години. Затова и дъщеря й Джулия решава да опази майка си от рязкото връщане към действителността, тъй като все още е лабилна. Твърдо решена е да я съхрани от атаката на медии и любопитни авери. Най-много момичето се шокира, след като майка й заявява, че иска да пусне духа на убития Ники на свобода и затова трябва да изнесат масажната маса на мястото, където културистът е издъхнал. Притесненията за Анита идват и от факта, че тя е диагностицирана с хашимото в килията от затворническите лекари.

[ad id=“237001″]

Заболяванията й стават и един от поводите Мейзер да бъде освободена. Предстои й сериозно изпитание в следващия месец. Очаква се решението на Апелативен съд – Варна. Ако Анита бъде наказана със затвор, адвокатите й ще обжалват и в София, тъй като тя иска да изчисти името си. Те са категорични, че Мейзер няма да се примири с осъдителна присъда и затова се отказва от самопризнанията си, които й гарантираха да излезе по-рано. По думите й тя не може да се признае за виновна за това, че е убила любимия си мъж, за когото твърди, че ще остане последният, когото е обичала в живота си. Красива адвокатка вади Мейзер от килията с брилянтна пледоария, става ясно след заседанието. Корнелия Алексиева завършва преди 6 години, но успява да се пребори за свободата на известната си клиентка си с 40-минутен анализ на доказателства, който оставя съдии и прокурори със зяпнала уста. С много ниска тежест обаче се явяват аргументи (бел. ред. – на съда), че човек, който е живял в града на бакшишите, е научен да дава подкуп“, цитира мотивите на Окръжния съд Алексиева.

http://BNews.bg


image0 (9K)