Меган пак показа характер – няма да ражда в болницата, която избраха Даяна и Кейт

Меган Маркъл няма да роди първото си дете в болницата, в която съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, роди трите си деца, твърдят медиите във Великобритания.

Херцогинята на Съсекс обмисляла да роди в „Frimley Park Hospital“ в Съри, графство в Югоизточна Англия.

Кейт последва избора на покойната си свекърва лейди Даяна да роди в частното крило „Lindo“ на болницата „Сейнт Мери“ в Падингтън, Западен Лондон, където на бял свят са се появили съпругът й, принц Уилям и брат му, принц Хари.

Кейт Мидълтън и принц Уилям са родители на три деца. Те се радват на малките – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, който се появи на бял свят през април 2018-а. При изписването от болницата и трите пъти Кейт и Уилям позираха пред входа на клиниката щастливи и сияещи, като Мидълтън всеки път изглеждаше в отлична форма само часове след раждането.

Меган и Хари се ожениха през май 2018-а. Те вече имат планове да се преместят преди раждането на бебето. Смятат да напуснат двореца „Кенсингтън“ в Централен Лондон и да живеят във „Фрогмор хаус“ на територията на замъка Уиндзор. Новият им дом се намира само на 15 км от болница „Frimley Park“, докато „Сейн Мери“ е на 32 км от замъка и ще трябва да се премине през оживения Централен Лондон. Затова най-вероятно бъдещите родители ще изберат по-близко намиращата се болница. Очаква се Меган Маркъл да роди през март.

Източник: woman.bg


image0 (9K)