Меган Маркъл просто вбесява британците!

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс,  все повече си навлича гнева на консервативното британско общество. Актрисата и съпруга на Принц Хари губи симпатиите на англичаните заради претенциозните си изисквания, пише “Хъфпост”.

След като Меган и принц Хари изхарчиха колосалната сума от 2,4 млн. паунда, за да реставрират дома си “Фрогмор хаус”, платена от парите на данъкоплатците, което вбеси мнозина в британското общество. Втори сериозен удар по имиджа на Меган Маркъл се случи по време на мач на Серина Уилямс на Уимбълдън. Актрисата посетила двубоя с две близки приятелки и публиката останала шокирана от претенциозните ѝ изисквания към дискретност и спокойствие.

Личните охранители на Маркъл забранили на останалите присъстващи на мача да снимат херцогинята на Съсекс и дори да насочват камерите си в нейна посока.Репортер на “Хъфпост”, присъствал на мача на Серина Уилямс, пише, че охранителят ѝ направил забележка да не снима Маркъл, защото “тя присъствала на мача в лично качество”, предаде БТВ.

Гардовете правели забележки и на други присъстващи, които насочвали камерите си към Маркъл. Коментарите в британските медии също са негативни – според журналисти, които отразяват “Уимбълдън” е неправилно да се поставят такива ограничения за заснемане на мачовете, тъй като това е публично събитие и не би трябвало херцогинята на Съсекс да има “толкова завишени претенции”.


image0 (9K)