Меган Маркъл почна с изявите в Канада на фона на драмите в Бъкингам

Докато в Бъкингамския дворец се водят преговори и се сключват сделки за преходен период, касаещи оттеглянето на херцозите на Съсекс като старши членове на кралското семейство, Меган Маркъл направи първата си поява на канадска земя.

Във връзка с благотворителната си дейност, преди часове тя посети приют за жени „Downtown Eastside Women“s Centre“ във Ванкувър, който осигурява подслон, консултации, храна и други помощи на над 500 жени и техните деца всеки ден. На срещата с представителки на организацията съпругата на принц Хари е обсъдила редица проблеми, засягащи нежния пол в общността на канадския град. Визитата ѝ се състоя часове, след като вчера папараци заснеха как брюнетката напуска величествената къща на стойност 14 млн. долара в град Виктория, Канада, в която прекара няколко дни, след като пристигна в страната миналата седмица. Напускайки имота, тя се отправи към местното летище, където се качи на хидроплан и отлетя за града в провинция Британска Колумбия.

От центъра публикуваха в официалната си Фейсбук страница снимка от посещението на Маркъл.

„Вижте с кого пихме чай! Херцогинята на Съсекс дойде днес, за да обсъдим проблемите, засягащи жените в общността ни“, гласи посланието към фотографията, на която до Меган, широко усмихвайки се, позират 8 дами.

Пред в. „Daily Mail“ член на персонала разкри, че посещението на бившата актриса е било изненадващо, тъй като те са разбрали за него едва когато тя вече е била в сградата и е поискала да се види с ръководителите.

„Тя искаше да знае от каква подкрепа имат нужда жените в приюта“, допълни още източникът, който определи срещата като приятна.

Откакто се върна в Канада, ден след като с Хари обявиха в Инстаграм намерението си да се оттеглят от кралската фамилия, Меган се опитва да стои далеч от медийния шум, грижейки се сина си Арчи.

„През повечето време тя стои в къщата, но понякога тя излиза в средата на деня, колкото да не бъде затворена на едно място“, заяви наскоро източник пред E!News.

Преди дни тя беше забелязана да кара сама из града автомобил с марката Range Rover, въпреки че източникът отбеляза, че след нея винаги се движи екип от охранители.

Очаква се принц Хари да се събере отново с Меган и Арчи, след като присъства на предварително планирано събитие в Лондон днес. Херцогът ще бъде домакин на жребия за Световната купа по ръгби 2021 в Бъкингамския дворец.

Източник: Дир.бг


image0 (9K)