МГЕРБ – Стара Загора реализираха отново инициативата „Аз ще гласувам“

 

mgg-1_resized Младежите от ГЕРБ в Стара Загора стартираха отново инициативата си „Аз ще гласувам“, която се проведе и по време на изборите за кмет и общински съветници през 2015 година. През почивните дни, младите хора попитаха съгражданите си – кое качество задължително трябва да притежава бъдещият президент и дошъл ли е моментът за избор на жена за президент на страната.

 „По време на предизборната кампания за избор на кмет и общински съветници, търсихме продължението на изречението „Аз ще гласувам, защото…“. Тогава отговорите бяха свързани пряко с развитието на Стара Загора като европейски град с бъдеще за нас, младите хора. Сега искаме да разберем кое е качеството, което определя кандидата за президент като добър за длъжността, какво ще мотивира съгражданите ни да гласуват на 6 ноември, както и дали българите са готови да гласуват доверие на дама президент“, споделиха от областното ръководство на МГЕРБ – Стара Загора. „Честност, дипломатичност, познаване на управлението на държавата, добър имидж, това бяха най-често споменаваните качества, които старозагорци търсят в бъдещия президент. Колкото до втория ни въпрос – забeлязахме, че жените подкрепят сърдечно идеята България да има своята първа жена президент в историята си. Голяма част от тях са си представяли и точно Цецка Цачева като подходящ лидер“, допълниха от младежката структура на партията под липите. „Предстои отговорите да бъдат монтирани във видеоклип, както направихме и при първото издание на кампанията „Аз ще гласувам“. За финал, този път няма да изобразяваме числото от изборната бюлетина с телата си, а сме приготвили друг начин да отбележим края на кампанията“, уточниха от МГЕРБ. В края на инициативата ще вземат участие всички младежки общински структури на ГЕРБ в Старозагорско.

В събота и неделя, младите хора раздадоха и тематични информационни брошури на съгражданите си. Те отправиха и покана към тях за предстоящите на 26 октомври на площада пред Общината концерт и среща с кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Началото ще бъде дадено в 18.00 часа на площада пред общината.


image0 (9K)