Масов бой в Пловдив шокира жители на града

Масов бой вдигна на крак полицията в Пловдив през изминалата нощ.

Сбиването е станало на пловдивския булевард „Никола Вапцаров“, само на метри от Първо районно управление на полицията в града. Това съобщи местното издание TrafficNews.bg.

[ad id=“225664″]

Пловдивчанка се е прибирала с колата си, когато е забелязала на спирката на кръстовището на булеварда с улица „Македония“ над 15 младежи. Те била скупчени над човек, който лежал на земята. Съобразявайки опасността, жената рязко намалила скоростта. За секунди пред колата й започнали батални сцени.

Скочиха на платното и започнаха да се млатят ожесточено. Единият се удари в колата ми леко„, разказва очевидката. Тя се опитала бавно да ги заобиколи и продължила напред, където на безопасно разстояние спряла и се обадила на 112.

[ad id=“263680″]

От Първо районно, чиято сграда е в непосредствена близост до масовия бой, изпратили полиция. Жената била уплашена, но направила обратен завой с колата си и видяла как униформени се опитват да разтърват побойниците. Наложило се служителите на реда да използавт силови мерки, за да спрат масовия бой.   Няколко души са арестувани при среднощния екшън.


image0 (9K)