Масивен инфаркт причинил смъртта на Георги Марков

Масивен инфаркт е причинил внезапната и неочаквана смърт на бившия национал и доскорошен главен мениджър на Септември(София) Георги Марков, който си отиде едва на 46 години. Направената аутопсия само потвърдила предположенията, че Марков е получил сърдечен удар, пише „Пазарджишка Марица“. Това се е случило повече от 48 часа преди във вторник сутринта Георги да бъде намерен мъртъв в дома си в столичния квартал „Бояна“.

[ad id=“225664″]

 

След като се развел с жена си преди време, някогашният защитник на Ботев (Пловдив), Левски и Локомотив (София) живеел със своя приятелка от Пловдив. За голямо нещастие обаче, бившият национал бил сам в дома си, когато му станало лошо. Вероятно в събота срещу неделя през нощта. Ударът бил толкова внезапен и мощен, че Марков дори не успял да се обади на 112 по телефона си.

[ad id=“225664″]

След като в неделя и понеделник той изчезнал от полезрението на своите близки и колеги от Септември те се усъмнили, че нещо не е наред. Спортният директор на Септември не пропускал тренировка на клуба си, а този път не се явил на две поредни. След като не вдигал и телефона си хора от Септември отишли в дома му, където го намерили мъртъв.

Припомняме, че точно преди три години, на 8 февруари 2015-а, роденият в Струмяни бивш футболист получи инфаркт по време на лагера на Локомотив (София) в Турция и е бе откаран в болницата в Анталия, където състоянието му беше стабилизирано. „Трябва да пия по-малко кока-кола вече“, заяви тогава Жоро. Негови близки коментираха, че от този момент бившият национал нито пиел алкохол, нито пушел цигари.

 


image0 (9K)